(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst, Tietovarastointi (Yrityspankki)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme Kehittäminen ja Teknologiat liiketoimintaamme Business Analystiä Tietovarastointialueen Yrityspankki-tiimiin.

Business Analyst, Tietovarastointi (Yrityspankki)

Tehtävästä

Roolissasi vastaat Yrityspankin tietovarastointikokonaisuudesta ja sen kehittämisestä. Vastaat uudistamisen kehitystarpeiden tunnistamisesta ja kuvaamisesta yhdessä asiakasliiketoiminnan ja tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa. Vastaat sisäisten ja ulkoisten rajapintojen sovittamisesta alueemme tuotteisiin ja liiketoiminprosesseihin kehitystavoitteet huomioiden.

Osallistut myös tietovaraston ylläpitoon ja olet aktiivisesti mukana ratkomassa mahdollisia häiriötilanteita. Olet yhteydessä yritysliiketoimintaan sekä raportointiin ja tuet tietovaraston hyödyntäjiä. Toimit tuoteomistajan kanssa yhteistyössä ja pilkot kehittämisen osa-alueita pienimmiksi osakokonaisuuksiksi kehittäjien toteutettavaksi.

Toivomme sinulta

Sinulla on kyky lukea ja analysoida dataa ja hyödyntää sitä päätöksenteossa. Ymmärrät monimutkaisia teknisiä kokonaisuuksia ja riippuvuussuhteita. Tunnet kehittämisen menetelmät ja ohjelmistokehittämisessä käytetyt yleisimmät välineet ja termit. Ymmärrät asiakkaan ongelman ja liiketoiminnan tarpeet ja pystyt kääntämään nämä kehittämisen ominaisuuksiksi.

Työskentelytyylisi on järjestelmällinen ja ratkaisukeskeinen. Toimit sujuvasti yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä. Sitoudut tiimin päämäärien ja lopputulosten saavuttamisen ja kehität sekä omaa, että tiimisi toimintaa jatkuvasti paremmaksi.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan suomen suurimman finanssialan työnantajan muutokseen. Pääset työssäsi vaikuttamaan kehittämisen ratkaisuihin. Tiimissäsi toteutetaan kehitysaihiot ideasta tuotantoon ja tiimi toteuttaa sille asetetut tavoitteet parhaaksi katsomallaan tavalla. Ympärilläsi työskentelee alansa huippuammattilaisia ja haluamme tartuttaa heidän innostuksensa sinuun. Tiimin kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen. Lisäksi saat OP Ryhmän kilpailukykyiset edut.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Satu Ketonen, p. 050 599 1702, satu.ketonen@op.fi kertoo sinulle mielellään lisää. Sadun tavoitat parhaiten 13.5. klo 13-15 tai 20.5. 14-15. Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 24.5. mennessä oheisen linkin kautta liittämällä hakuun CV:si ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.