Business Analyst, Neste Oyj, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022
Kiehtooko sinua datan analysointi, raportoinnin kehittäminen ja työ alansa johtavassa yrityksessä? Etsimme nyt Business Analystiä asiakasyrityksellemme Nesteelle! Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa Power BI-kehittämiskokemusta, SQL-osaamista sekä hyvät Excel-taidot. Jos kiinnostuit, hae paikkaa heti, sillä etenemme heti tehtävään soveltuvien kandidaattien kanssa!
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit osana Marketing & Services -tiimiä, jossa vastuualueesi koostuu raportoinnista, analyysien tekemisestä sekä näiden kehityksestä. Työsi painopiste on erityisesti raportoinnin kehittämisessä, mutta saat myös vetovastuuta niihin liittyvistä projekteista sekä erilaisista päivittäisistä ad hoc -tehtävistä. Odotamme, että pystyt toimimaan tehtävässä itsenäisesti, osaat etsiä suuresta määrästä tietoa olennaisen asian ja sen myötä tuoda lisäarvoa ja näkyvyyttä liiketoiminnalle. Lähikollegoittesi lisäksi tukenasi toimii data-tiimi, joten saat tehtävässä menestymisen tueksi resursseja myös talon sisältä.

Tarjoamme


* Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän
* Kehittymis- ja koulutusmadollisuuksia
* Mahdollisuuden kerryttää kokemusta suuressa, kansainvälisesti tunnetussa, ja arvostetussa yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Raportoinnin ja analytiikan kehittäminen
* Datan visualisointi ja validointi
* Kuukausiraportointiin osallistuminen


Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden työskennellä Nesteellä. Työssä pääset kehittämään omia teknisiä taitojasi raportoinnin parissa sekä syvennät ymmärrystäsi liiketoiminnan tarpeista. Käytössä olevia työkaluja ovat mm. Power BI, SQL-tietokanta ja Excel.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Korkeakoulututkinto (tilastotieteet, tietotekniikka, data science, kaupallinen)
* Muutama vuosi kokemusta vastaavista tehtävistä
* Vahvaa SQL-osaamista ja aikaisempaa kokemusta sen käytöstä työelämässä
* Hyvä Power BI- ja Excel-osaaminen
* Kehityshaluinen ja itseohjautuva työskentelyote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Lisäksi katsomme eduksi R-ohjelmointiosaamisen.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: Kokoaika
* Kesto: Syksyyn 2022 asti, mahdollisuus rekrytoitua asiakkaalle määräaikaisuuden aikana tai sen jälkeen
* Paikka: Espoo, Keilaranta, hybridityömalli käytössä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Neste Oyj:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553765
  • Tehtäväalue: Liiketoiminta
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo