(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst / Liiketoiminta-analyytikko
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

BUSINESS ANALYST / LIIKETOIMINTA-ANALYYTIKKO

Tule mukaan nostamaan analytiikkakyvykkyyttämme ja tiedolla johtamistamme uudelle tasolle sekä asiakasrajapinnassa että tuotekehityksessä! Etsimme motivoitunutta ja aikaansaavaa liiketoiminta-analyytikkoa. Tulet osaksi modernia energiayhtiön huipputiimiä, joka mm. kehittää uusia datapohjaisia tuotteita ja palveluita. 

Odotamme, että olet suurtenkin tietomassojen käsittelyä ja erilaisia tietokantoja pelkäämätön luonne. Sinulla on kokemuksen tuomaa kykyä löytää suuresta datamassasta olennainen ja tiivistää lopputulos ymmärrettävään, liiketoiminnan johtamista palvelevaan muotoon. Lisäksi haluat ennakkoluulottomasti tuoda esiin uusia tapoja hyödyntää dataa liiketoiminnan ohjauksessa ja tuote- ja palvelukehityksessä. 

Tehtäviisi kuuluu datan käsittelyä ja analysointia sekä johtopäätösten, toimenpidesuositusten ja toimenpiteiden tekemistä. Yhdistät ja jalostat sisäisistä ja ulkoisista lähteistä saatavaa tietoa liiketoiminnan tarpeita palvellen. Osaat myös tunnistaa heikkoja signaaleja, ilmiöitä ja trendejä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu myös laskentamallien ja -välineiden kehittämistä ja ylläpitoa, analytiikan kehitysprojektien vetämistä ja sisäisten koulutusten sekä muutosprojektien läpivientiä. Lopullinen tehtävänkuva tarkentuu oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja

 • Vahvaa BI-järjestelmäosaamista (esim. PowerBI) 

 • Tilastollisten menetelmien ja työkalujen osaamista (esim. R)

 • Kokemusta kehitysprojektien läpiviennistä ja kokonaisuuksien hallinnasta

 • Liiketoimintalähtöisyyttä, erinomaisia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen ja englannin osaamista

 • Jatkuvaa itsensä kehittämisen paloa ja uteliaisuutta uusia teknologioita kohtaan sekä haasteisiin innolla tarttuvaa ja päämäärätietoista asennetta

 • Kiinnostusta kouluttamista ja muutosviestintää kohtaan

Arvostamme myös:

 • Tietokantaohjelmointiosaamista (esim. SQL, Python) ja DAX-osaamista

 • Ketterän kehityksen osaamista (esim. Scrum, SAFe)

 • Ymmärrystä ja kiinnostusta Big Data -teknologioihin ja alustaekosysteemeihin

 • Kiinnostusta liiketoimintaprosesseja ja niiden kehittämistä kohtaan 

 • IoT-alustojen ymmärrystä

Energia-ala on digitaalisessa murroksessa ja pääset tässä tehtävässä vaikuttamaan tulevaisuuden tuote- ja palveluvalikoimaamme. Pääset työskentelemään dynaamisessa ja aikaansaavassa sekä kehittyvässä ja innovatiivisuuteen kannustavassa ympäristössä sekä kehittämään uusia datapohjaisia palveluja ja tuotteita yhdessä tiimin ja liiketoiminnan kanssa. Saat ympärillesi motivoituneen ja kehittyvän huipputiimin, jolla on kunnianhimoiset tavoitteet, meillä on huipputyyppejä töissä! Helen on kasvuun panostava, kannattava ja vastuullinen energiayhtiö, panostamme myös omaan ammatilliseen kasvuusi.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Milla Ratialta (p. 050 577 0703), parhaiten tavoitettavissa to 25.4.2019 klo 8-9 ja 16-17 sekä to 2.5.2018 klo 16-17.

Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan. Hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.5.2018. Arvostamme, jos jätät video-cv:n osaksi hakemustasi.