(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst Konecranesille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Etsimme Konecranesille oma-aloitteista ja aikaansaavaa Business Analystia liiketoiminnan kehitystarpeiden tueksi. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään kansainvälisessä roolissa kartoittaen Konecranesin eri liiketoimintayksikköjen teknologiatarpeita sekä hakien niihin parhaiten sopivimmat ratkaisut. Mikäli sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus sekä hieman aikaisempaa työkokemusta, mutta ennen kaikkea motivoitunut ja päämäärätietoinen asenne, voit olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tässä tehtävässä vastuullasi on Konecranesin eri liiketoimintayksikköjen teknologioiden hyödyntämiseen liittyvien tarpeiden kartoittaminen, sekä sopivimpien ratkaisujen hakeminen. Etsit ja tunnistat potentiaalisia teknologiayrityksiä, joista voisi olla tarvittavaa hyötyä liiketoiminnalle. Olet yhteydessä näiden yritysten kanssa sekä arvioit heidän toimintansa sopivuuden vaadittaviin tarpeisiin. Analysoit yritysten toimintaa ja koostat potentiaalisista vaihtoehdoista materiaalin esitettäväksi liiketoiminnan johdolle. Tuet myös ulkoisten analystien toimintaa varmistamalla, että heillä on tarvittava ymmärrys olemassa olevasta tarpeesta ja analysoit heiltä saatuja raportteja. Tehtävä sijoittuu Konecranesin Digital Accelerator-yksikköön, joka tukee Konecranesin liiketoimintaa kaikilla osa-alueilla kansainvälisellä tasolla.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kasvumahdollisuuksiin yrityksen sisällä
* Tilaisuuden päästä osaksi kansainvälistä yritystä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Liiketoiminnan tarpeiden kartoittaminen ja ratkaisujen etsiminen
* Uusien potentiaalisten teknologiayhtiöiden tunnistaminen ja heidän kontaktoiminen
* Yhteistyö liiketoiminnan, muiden sisäisten sidosryhmien sekä alihankkijoiden kanssa
* Raporttien analysointi ja esitettävän materiaalin tuottaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (kaupallinen / tekninen)
* Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä ymmärrystä teknologiayritysten analysoimisesta
* Kyky ymmärtää liiketoiminnan tarpeita sekä kiinnostus teknologiaa kohtaan
* Ongelmanratkaisukykyinen ja analyyttinen työskentelytapa
* Sujuva englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen
* Liiketoimintalähtöinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Keilaranta, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Konecranesin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.