(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst, Keilasatama Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020
Tässä tehtävässä tulet olemaan osa projektitiimiä, jonka tavoitteena on toimitusprojektien parantaminen. Erityisesti fokus on projektikustannukset. Datan avulla tuet projektitiimiä tekemään havaintoja, ja ymmärtämään kokonaisuuksia. Tehtävääsi kuuluu tunnistaa nykyiset tunnusluvut, vaihtelevuudet sekä syy-seuraussuhteita.
KUVAUS
Asiakasyrityksemme on alansa johtava teknologiateollisuuden yritys. Yritys kehittää, valmistaa, toimittaa ja huoltaa ratkaisuitaan ympäri maailmaa. Projekti, jonka osaksi etsimme business analystia, tavoittelee asennusvaiheen tuottavuuden parantamista entisestään. Olet osa projektitiimiä, joka tutkii globaalisti kustannusten vaikutuksia eri projekteissa ja niiden syy-seuraussuhteita.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä osaksi globaalia projektitiimiä
* Tilaisuuden kerryttää kokemusta ison yrityksen kehitysprojektista
* Tilaisuuden työskennellä yhdessä Suomen kiinnostavimmista organisaatiosta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Datan analysointi ja visualisointi
* Projektiasennuksen eri vaiheiden kustannusten analysointi
* Projektiasennuksen eri osien kustannusten analysointi, kuten työn osuus, materiaalit ym.
* Projektisuunnitelman ja toteutuksen kustannusten analysointi
* Tuot dataa syy-seuraussuhteiden ymmärtämiksesi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* 1-2 vuotta aiempaa kokemusta data analystin tehtävistä
* Kykyä hahmottaa isoja datakokonaisuuksia ja analysoida löydökset
* Taito esittää löydökset projektitiimille, datan visualisointi
* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
* Excelin erinomaiset taidot
* Qlicksense osaamisesta on etua, se ei ole vaatimus
* Erinomaista suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa


Muuta tietoa


* Aloitus: Lokakuu 2020
* Työaika: Kokoaika, 37,5h/vk
* Kesto: 31.12.2020 - 31.3.2020 asti, tarkemmasta kestosta keskustelemme prosessin edetessä. Kestoon vaikuttaa projektiresursoinnin suunnittelu, joka ei ole vielä viimeistelty/hyväksytty.
* Sijainti: Keilasatama, Espoo. Työskentely tällä hetkellä osittain toimistolla, osittain etänä. Projektitiimi työskentelee noin 3pv/vk toimistolla.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on alansa johtava suomalainen teknologiateollisuuden yritys. Yritys kehittää, valmistaa, toimittaa ja huoltaa ratkaisuitaan ympäri maailmaa.