(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst / Järjestelmäasiantuntija
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Etsimme 7 hengen tuotekehitystiimiimme asiakkaidemme palkanlaskennan prosesseja ymmärtävää suunnittelijaa Visma Movenium tuotteelle. Visma Movenium pilvipalvelu tarjoaa työkalut yritysten työajan- ja projektiseurantaaan sekä useita eri työkaluja rakennustyömaiden erityistarpeisiin.

Business Analyst -tehtävässä innovoit ja kehität pilvipalvelua yhdessä tuotekehitystiimin ja asiakkaiden kanssa. Toimenkuvaasi kuuluvat tehtävät alkaen alkuvaiheen määrittelytyöstä jatkuen koko kehitystyön ajan julkaisuun ja dokumentointiin asti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä palkanlaskennan toimintaprosesseista sekä suomen ja englannin kielen sujuvaa taitoa. Sinulla on jo mahdollisesti aiempaa kokemusta palkanlaskennan prosesseista tai vastaavien järjestelmien tuotekehityksestä. Ketterien tuotekehitysmenetelmien tuntemus on eduksi.

Odotamme sinulta määrätietoista ja aktiivista asennetta sekä hyviä organisointi- ja kommunikointitaitoja. Olet kiinnostunut yksityiskohdista, mutta näet myös niiden yläpuolelle hahmottaen kokonaisuuksia. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on halu ja kyky toimia “tulkkina" asiakastarpeiden ja ohjelmistokehittäjiemme välillä.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Modernien työvälineiden ja kilpailukykyisten etujen lisäksi tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön - tästä todisteena Great Place to Work kilpailun kolmas sija suuryritysten sarjassa! Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Jos jaat intohimomme pilvipalveluihin ja moderneihin web-teknologioihin, ja sinulta löytyy energiaa onnistua yhdessä pohjolan jännittävimmistä yrityksistä, lähetä hakemus ja CV portaaliimme viipymättä.

Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä tai Tampereella. Hae paikkaa viimeistään 10.5.2019 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team manager Markus Pohjola, puh. 050 582 4057 tai markus.pohjola@visma.com.