(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst finanssialan viranomaisraportointiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Business Analystiä pankkialan viranomaisraportointiin liittyviin vastuullisiin tehtäviin. Jos olet työotteeltasi tarkka ja analyyttinen, eikä Excelin pyörittely ole koskaan tuottanut vaikeuksia, niin lue lisää. Tämä työtehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä datankäsittelyn sekä pankkiliiketoiminnan ammattilaiseksi!
KUVAUS
Tässä tehtävässä vaaditaan analyyttistä ajattelutapaa sekä tarkkaa työotetta. Pääset työstämään suuria datamassoja, etsimään oikeaa tietoa tietokannoista ja tuottamaan tarvittavia raportteja. Pääset sisälle pankkialan liiketoimintaan, ja aiemmasta pankkialan kokemuksesta onkin tässä työtehtävässä suurta hyötyä.

Tarjoamme sinulle


* Mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät suuren datamäärän parissa.
* Mahdollisuuden kerryttää haluttua työkokemusta suuressa kansainvälisessä yrityksessä.


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Monipuoliset pankkialan viranomaisraportointiin liittyvät vastuulliset tehtävät.
* Raportteihin tarvittavan datan itsenäinen määrittely ja sen hakeminen asiakkaan tietojärjestelmistä.
* Erilaisten raporttien tuottamien ja niiden eteenpäin vieminen, sekä kommunikaatio eri osastojen välillä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulutausta
* Aikaisempaa työkokemusta, eduksi katsomme kokemuksen pankkialalta tai työskentelyn erilaisten tietojärjestelmien parissa
* Kokemusta finanssialan viranomaisraportoinnista, esim MIFID tai FINREP raportointi (muistathan mainita tämän myös ansioluettelossasi)
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Eduksi katsotaan kokemus pankkialan raportointijärjestelmistä (esim. Basel), tietokannoista tai data-analytiikan työkaluista.

Etsimämme henkilö on


* Tarkka
* Analyyttinen
* Hyvät kommunikaatiotaidot omaava


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan (toiveena syyskuun alku)
* Kesto: 6 kuukautta, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Kaikki positioon liittyvät tiedustelut voi lähettää Academic Workille sähköpostiosoitteeseen krn03@academicwork.fi


HUOM! Liitäthän hakemukseesi englanninkielisen ansioluettelon.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on IT-palveluyritys, joka toimittaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa. Tässä tehtävässä työskentelisit heidän asiakasyrityksessään.