(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst (Financial Crime Prevention)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Nyt etsimme Business Analystia / Risk Analystia vastaamaan osaltaan talousrikollisuuden torjunnan kehittämisestä ja ylläpidosta omalla vastuualueellaan.

 

Tehtävästä

 

Tulet olemaan osa Process Management tiimiä, ja työsi pitää sisällään talousrikollisuuden torjunnan kehittämisen ja ylläpidon tehtäviä. Tehtäväsi tulet optimoimaan ja validoimaan olemassa olevia ratkaisuja erityisesti KYC / Asiakkaantuntemisen alueella. Tästä esimerkkinä on KYC riskimallin ja sen pisteytyksen jatkuva parantaminen, pitäen sisällään maa-, tuote-, toimialariskien optimointia.

Työssä tulet edistämään, validoimaan ja optimoimaan kokonaisuutta vahvalla analyyttisella otteella, huomioiden eri sidosryhmien tarpeet, sekä projektinhallintaan liittyvät seikat.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet työotteeltasi analyyttinen, itseohjautuva ja kykenet tehokkaasti yhteistyöhön muiden kanssa. Kykenet hahmottamaan ja kommunikoimaan kompleksisia asioita ymmärrettävällä tavalla eri sidosryhmille ja yleisöille. Pystyt analysoimaan tietoja eri lähteistä vahvalla datavetoisella otteella ja muodostamaan näistä selkeitä kokonaisuuksia, joita voidaan lähteä edistämään.

 

Tehtävä edellyttää:

 

  • Erinomaisia analyysi- ja kommunikointitaitoja.
  • Kokemusta erilaisten riskien tunnistamisesta ja analysoimisesta (esimerkiksi tuote-, maa-, toimialariskien osalta)
  • Kokemusta järjestelmien ja/tai prosessien kehittämisestä vahvalla datavetoisella otteella.

 

Eduksi katsotaan pankki- ja vakuutustoiminnan, sekä talousrikollisuuden torjunnan ymmärtäminen.

 

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja sujuvaa suomen kielen sekä hyvää englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja ison talon edut talousrikollisuuden torjunnan mielenkiintoiselta osaamiskentältä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä.

Tulet työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä, jossa saat kehittää myös omaa osaamistasi. Tehtävässä pääset toimimaan jatkuvasti muuttuvassa ja kasvavassa organisaatiossa, jossa kehittämisessä hyödynnetään uutta teknologiaa ja kokeillaan uutta.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa

työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko, mutta jäikö jokin vielä mietityttämään? Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Team Leader in Analytics & Process Management Matti Törmänen kertoo mielellään lisää, puh: 046 921 4969. Tavoitat Matin parhaiten 25.9.2020 klo 12.00 -13.00 ja 1.10.2020 klo 12-13, sekä 8.10.2020 klo 13-14. Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää 11.10.2020 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.