(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst (Financial Crime Prevention)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt Talousrikollisuuden torjunnan organisaatioon Helsinkiin kolme kappaletta Business Analysteja kehittämisen tehtäviin erilaisilla osaamistaustoilla

 

Business Analyst  - osaamistausta: AML tutkintaprosessi

Business Analyst  - osaamistausta: Maksuliikenne

Business Analyst  - osaamistausta: Data-analytiikka, tilastotiede, SAS, tietokannat

 

Tehtävästä  

 

Linjatiimisi tulee olemaan Process Management tiimi, mutta tulet olemaan vahvasti mukana myös AML muutoshankkeen kehitystiimiiä. AML hankkeessa teemme kehitystyötä koko OP Ryhmälle. Kehitystiimi, johon tulet olemaan allokoituneena keskittyy erityisesti AML alueen järjestelmien, prosessien ja kyvykkyyksien kehittämiseen.

 

Vastuullasi on kehittää talousrikollisuuden torjunnan järjestelmiä, prosesseja ja kyvykkyyksiä. Varmistat, että noudatamme säädöksiä, menettelytapoja ja ohjeistuksia, jotka luovat OP Ryhmälle, sen asiakkaille ja yhteiskunnalle turvan talousrikollisuuden eri muodoilta. 

 

Osallistut kehittämishankkeisiin, jossa analysoit kehitysmahdollisuuksia tuomalla oman asiantuntijuutesi mukaan, tunnistat ja jalostat kehitysideoita toteutukseen, sekä varmistat uusien kehitettyjen toiminnallisuuksien sujuvan käyttöönoton organisaatiossa. 

 

Mitä odotamme sinulta  

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet työotteeltasi analyyttinen, itseohjautuva ja kykenet tehokkaasti ohjaamaan omaa työtäsi. Kykenet hahmottamaan ja kommunikoimaan kompleksisia asioita ymmärrettävällä tavalla eri sidosryhmille ja yleisöille. Pystyt analysoimaan tietoja eri lähteistä, ja muodostamaan näistä selkeitä kokonaisuuksia, joita kehityksessä voidaan lähteä edistämään.

 

Odotamme, että sinulla on vahva tausta vähintään yhdestä alla olevasta alueesta:

  • AML tutkintaprosessi
  • Maksuliikenne
  • Tilastotiede, data-analytiikka, SAS, tietokannat

 

Tehtävässä menestymistä helpottaa, mikäli hallitset jonkin Talousrikollisuuden torjunnan vastuualueen syvällisesti.

 

Tarjoamme sinulle  

 

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi. Meille on myös tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat erittäin ammattitaitoiset kollegat sekä esimiehesi. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme modernit työvälineet sekä laajat työsuhde-edut ja ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet. 

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet  

 

Kiinnostuitko, mutta jäikö jokin vielä mietityttämään? Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Team Leader in Analytics & Process Management Matti Törmänen kertoo mielellään lisää, puh: 046 921 4969. Tavoitat Matin parhaiten 25.9.2020 klo 12.00 -13.00 ja 1.10.2020 klo 12-13, sekä 8.10.2020 klo 13-14. Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää 11.10.2020 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.