Business Analyst, Danske Bank, Helsinki
Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on vahvat paikalliset juuret ja siltoja muualle maailmaan. Haluamme auttaa ihmisiä ja yrityksiä Pohjoismaissa toteuttamaan tavoitteitaan ja unelmiaan. Danske Bankilla on yli 19 000 työntekijää 16 maassa ympäri maailmaa, ja palvelemme 3,4 miljoonaa henkilö-, yritys- ja laitosasiakastamme. Pankkipalvelujen lisäksi tarjoamme myös henkivakuutuksia ja eläkepalveluita, kiinnelainoja, varainhoitoa sekä kiinteistö- ja leasingpalveluita.

Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen projektityö pankkisektorin yritysasiakkuuksien liiketoiminnan analysoinnin parissa? Loistavaa!

Etsimme nyt asiakkaallemme, Danske Bankille kahta (2) Business Analystia kokoaikaiseen projektityöhön Kaupallistamisyksikön Customer Portfolio Management -tiimiin

Työsi kuvaus
Danske Bankin Customer Portfolio Management -tiimillä on keskeinen tehtävä toimia luotettavana ja vastuullisena kumppanina yritysasiakkaidensa liiketoiminnan tukemisen ja kehittämisen saralla. Tiimin jäsenenä, Business Analyst -roolissa, projektityösi keskiössä on pienten ja keskisuurten yrityksen tilinpäätösaineistoon perustuvan raportin tulkinta ja täältä esiin nousevien avainhavaintojen tiivistäminen ja jatkotyöstäminen asiakasyritystä palvelevaan johtopäätösanalyysiin saakka.

Työssä onnistuminen edellyttää sinulta:
• Loppuvaiheen kaupallisia korkeakouluopintoja, mielellään laskentatoimen ja/tai rahoituksen parista
• Numerotarkkaa analyyttista työotetta ja riittävää teoreettista tilinpäätös -ja/tai tilintarkastusosaamista
• Virheetöntä, kirjallista suomen kielen taitoa ja mutkatonta asiatekstin sisällöntuotto-osaamista
• Nopeaa kykyä omaksua uutta ja valmiutta toimia tehokkaasti ennalta asetettujen tulostavoitteiden puitteissa
• Aktiivista itseohjautuvuutta ja positiivista otetta rutiininomaiseen analyysityöskentelyyn
Ilahdumme, jos sinulta löytyy lisäksi:
• Pankin tarjoaminen yrityspalvelujen tuntemista
• Työkokemusta pankkisektorilta ja/tai yritysasiakasrajapinnasta esim. konsulttitoimialalta
• Kokemusta Big 4 -trainee -ohjelmasta

Tarjoamme sinulle:
Avaamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä osaksi Danske Bankin vahvaa kasvutarinaa tarjoten ko. roolin kautta upean näköalapaikan yrityspankin kaupalliseen toimintaan. Business Analystina työskentelet liiketoiminta-analytiikan parhaiden asiantuntijoiden ja kollegoiden kanssa ja pääset näin osaltasi kartuttamaan käytännön työkokemusta pankin yrityksille tarjoamista liiketoiminnan kehittämispalveluista. Yrityksen toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ilmalassa. Projektin on kokoaikainen ja sen arvioitu pituus neljä kuukautta. Työhön tarjotaan kattava perehdytys ja jatkuva kollegiaalinen tiimituki sekä viihtyisät työ -ja taukotilat ja nykyaikaiset työvälineineen. Työsopimus solmitaan Adecco Finland Oy:n ja valitun henkilön kesken.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan opeasti. Viimeinen hakupäivä on 5.6.2020.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Konsultti Maarit Härmälä numerossa 040 183 1791 tai maarit.harmala@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot