(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst, Asumisen rahoitus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme OP Software, Banking -toiminteeseen Business Analystiä Asumisen rahoitus -tiimiin

Business Analyst, Asumisen rahoitus

Tehtävästä

Vastaat asuntorahoituksen palveluiden, asiakasprosessien- ja järjestelmien uudistamisen kehitystarpeiden tunnistamisesta ja kuvaamisesta yhdessä asiakasliiketoiminnan ja tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi vastaat sisäisten ja ulkoisten rajapintojen sovittamisesta alueemme tuotteisiin ja liiketoiminprosesseihin kehitystavoitteet huomioiden.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta pankkiliiketoiminnan tuotteiden ja prosessien kehittämisestä. Sinulla on vahvaa osaamista digitaalisten palveluiden ja liiketoimintaprosessien kehittämisestä. Lisäksi ymmärrät monimutkaisia teknisiä kokonaisuuksia ja riippuvuussuhteita. Tunnet kehittämisen menetelmät ja ohjelmistokehittämisessä käytetyt yleisimmät välineet ja termit. Ymmärrät asiakkaan ongelman ja liiketoiminnan tarpeet ja pystyt kääntämään nämä kehittämisen ominaisuuksiksi. Sitoudut tiimin päämäärien ja lopputulosten saavuttamisen ja kehität sekä omaa, että tiimisi toimintaa jatkuvasti paremmaksi.

Työskentelytyylisi on järjestelmällinen ja huolellinen. Toimit sujuvasti yhteistyössä sidosryhmien kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen, että englannin kielellä. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on "can-do" -asennetta etkä pelkää heittäytyä uusiin haasteisiin. Koulutuksesi voi olla esim. tradenomi, KTM, DI.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme aitiopaikan asumisen rahoitukseen liittyvään kehittämiseen ja modernin työympäristön. Pääset työssäsi vaikuttamaan kehittämisen ratkaisuihin. Tiimissäsi toteutetaan kehitysaihiot ideasta tuotantoon ja tiimi toteuttaa sille asetetut tavoitteet parhaaksi katsomallaan tavalla. Tiimissäsi työskentelee alansa huippuammattilaisia ja haluamme tartuttaa heidän innostuksensa sinuun. Tiimin kollegat ovat käytettävissäsi sparrailuun ja uuden oppimiseen.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Heidi Lehtimäki, p. 050 310 5526, heidi.lehtimaki(at)op.fi kertoo sinulle mielellään lisää. Heidin tavoitat parhaiten pe 5.4. klo 13-14, ke 10.4. klo 13-14 ja pe 12.4. klo 14-15.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 17.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta liittämällä hakuun CV:si ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Älä aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.