(Poistunut julkaisusta)

Business Analyst, Asiakirjahallinta
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Etsimme nyt Kehittäminen ja Teknologiat -liiketoimintaan Digitaalisten kyvykkyyksien kehittämisen alueelle uutta kovan luokan asiantuntijaa.

Business Analyst, Asiakirjahallinta

Tehtävästä

Tässä roolissa olet tärkeä osa toimihenkilöiden asiakirjahallinnan moniosaavaa tiimiä. Toimit yhdessä liiketoiminnan kanssa etsien mahdollisuuksia kehittää asiakirjahallintaa teknologian mahdollisuudet sekä rajoitteet tunnistaen. Tulet olemaan tärkeä linkki liiketoiminnan kehitysideoiden onnistumisessa sekä käytäntöön saamisessa. Ymmärrät liiketoimintojen ja sidosryhmien tarpeet ja muokkaat ne tiimisi ratkaisujen ja palveluiden kehitysideoiksi. Huolehdit että tiimisi toteutukset vastaavat asiakastarpeita osallistumalla toteutusten validoinnin suunnitteluun sekä itse validointiin. Toimit sujuvasti yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa ja viestit heille aktiivisesti ja läpinäkyvästi tiimisi kehittämisestä.

Näillä eväillä menestyt

Pystyt toimimaan liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa tukien liiketoiminnan kehityksen suunnittelua. Ymmärrät toimihenkilön liiketoimintaprosessit sekä toimihenkilöiden kehitystarpeet asiakirjahallinnan kehitykseen liittyen ja pystyt muuntamaan ne konkreettisiksi kehitystehtäviksi. Osaat tunnistaa ja muuntaa liiketoiminnan kehitystarpeet kuvauksiksi (esim. featuret, vaatimusmäärittely, käyttötapaukset, poikkeustilanteet).

Pystyt ymmärtämään ja viestimään tiimisi tuotteiden ja palveluiden tekniset mahdollisuudet ja rajoitukset ohjataksesi liiketoiminnan kehityksen suuntaa. Sinulla on kokemusta osallistumisesta testauksen suunnitteluun ja omaat mielenkiinnon todentaa tehdyt toteutukset osana validointiprosessia. Omaat innovatiivisen ja aktiivisen otteen työhön ja kehittämiseen, etkä pelkää ottaa uusia haasteita tiimisi menestymisen sitä vaatiessa. Ymmärrät finanssisektorin asiakirjahallintaan liittyvän regulaation ja pystyt huomiomaan sen alueesi kehityksen ohjauksessa.

Olet vahva kommunikoija niin suomeksi kuin englanniksi ja rakennat sujuvasti yhteistyötä ja verkostoja. Hahmotat hyvin kokonaisuuden, olet luova, ja osaat priorisoida tärkeimmät tavoitteet käytännön tekemisiksi. Ratkaisukeskeinen toimintatapasi auttaa sinua eteenpäin kohti tavoitetta ja uusia ratkaisuja. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet itseohjautuva. Osaat osallistaa ja fasilitoida sidosryhmien osallistumisen kehittämiseen.

Mitä tarjoamme?

Vallilan korttelissa työskentelet upeissa puitteissa, timanttisten työkavereiden kanssa, modernein työkaluin, hyvien kulkuyhteyksien päässä. OP:laisena saat myös nauttia monialaisen palveluyrityksemme koulutusmahdollisuuksista, eduista ja uramahdollisuuksista. Työskentelemme pääosin Helsingin Vallilasta käsin. Toivomme myös sinun olevan tarvittaessa paikan päällä, vaikka käytämmekin virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan finanssialan suurimman työnantajan muutokseen. Tule luomaan kanssamme parhaat finanssialan palvelut, jotka ovat merkityksellisiä kaikille suomalaisille.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Mikäli vakuutimme sinut, mutta haluat tietää lisää, ota rohkeasti yhteyttä. Hae tehtävään 22.5.2019 mennessä alla olevan linkin kautta jättämällä meille CV:si ja hakemuksesi ja kertomalla motivaatiostasi tehtävää kohtaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Kurri, jonka tavoitat numerosta 010 25 21815 , parhaiten 9.5.2019 klo 13-14 ja 16.5.2019 klo 13-14 tai sähköpostilla osoitteesta minna.kurri@op.fi.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.