Business Advisor
Aalto-yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2021

Helsingin kaupunki ja Aalto-yliopisto perustavat puhtaisiin ja kestäviin kaupunkiratkaisuihin keskittyvän Urban Tech Helsinki -hautomon helsinkiläisille ja kansainvälisille startup-yrityksille. Yhteistyötä laajennetaan myöhemmin myös muille korkeakoulukampuksille. Hautomon tarkoituksena on synnyttää kasvukykyisiä yrityksiä, jotka ratkaisevat kaupunkien haasteita. Hautomon operoinnista vastaa Aalto-yliopistossa Aalto Startup Center -yrityskiihdyttämö. Haemme nyt operaattoritiimiin kokenutta ja osaavaa yritysneuvojaa.


Aalto Startup Center on hybridiyrityskiihdyttämö korkeintaan kolmen vuoden ikäisille ja erityisesti teknologian alan startup-yrityksille. Kiihdyttämö hyödyntää Aalto-yliopiston tarjoamaa poikkitieteellistä osaamista muotoilusta, liiketoiminnasta ja teknologiasta sekä yliopiston osaamista ja verkostoja. Mukana on yrityksiä sekä Aallosta että sen ulkopuolelta. Kiihdyttämössä luodaan liiketoimintaa myös tutkimukseen perustuvista projekteista. Vuosittain Aalto Startup Centerin asiakkaina on noin 40–50 startupyritystä. Aalto Startup Centerin toimitilat sijaitsevat Espoon Otaniemessä. Urban Tech Helsinki -hautomoon valittavilla yrityksillä on mahdollisuus sijoittua myös Maria 01 Startup Hubiin Helsinkiin.


Onko sinulla kokemusta ja näkemystä menestyksellisen startupin kehittämisestä ja rakentamisesta? Oletko business-orientoitunut startuppien liiketoimintaosaaja tai onko sinulla kokemusta tutkimuksen/teknologian kaupallistamisesta?


Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme


Business Advisor


Haemme Aalto-yliopiston Startup Centeriin uusien innovaatioiden kaupallistamisen ammattilaista määräaikaiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen. Haemme ensisijaisesti henkilöä, jolla on monipuolinen kokemus startuppien neuvonantajana toimimisesta erityisesti Urban Tech -alueen innovaatioiden parissa ja intohimoa yritysten kannattavan liiketoiminnan rakentamiseen. 


Aalto Startup Center -yrityskiihdyttämö toimii innovatiivisten ja skaalautuvien startup-yrittäjien kasvuympäristönä. Toimintamme fokus on tarjota asiakasyrityksille korkealaatuista liiketoimintaneuvontaa ja valmennusta sekä yhteyksiä rahoittajiin ja sidosryhmäkumppaneihin osana Helsingin metropolialueen yrittäjyysekosysteemiä.


Business Advisorina työskentelet Urban Tech Helsinki -hautomon projektipäällikön työparina sekä osana asiantuntijoista koostuvaa yritysneuvojatiimiä. Vastuullasi on erityisesti Urban Tech Helsinkiin hyväksyttyjen yritysten yritysneuvonta, minkä lisäksi osallistut aktiivisesti myös koko hankkeen aktiviteetteihin ja kehittämistoimenpiteisiin omalta osaamisalueeltasi. Urban Tech Helsinki -hautomon toiminta linkittyy vahvasti Aalto Startup Center -yrityskiihdyttämön kehittämän palvelukonseptin (Business Generator) tarjoamiin liiketoiminnan kehittämispalveluihin ja Helsingin kaupungin Testbed Helsinki -kokeilualustan toimintaan. Lue lisää: Helsingin kaupunki ja Aalto-yliopisto perustavat hautomon edistämään puhtaita ja kestäviä kaupunkiratkaisuja | Aalto-yliopisto.


Toimimme kiinteässä yhteistyössä Aalto-yliopiston innovaatiopalveluiden kanssa tarjoamalla Business Finlandin rahoittamien Research to Business -hankkeiden tueksi palveluita ja osaamista jo rahoituksen hakuvaiheessa ja hankkeen aikana.


Tarjoamme eturivin näköalapaikan huippuyliopistossa ja mielenkiintoisen työn tutkimuksesta syntyvien innovaatioiden ja startupyritysten parissa.


Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Toimit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2025 asti ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti.


Innostuitko?


Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi Aalto-yliopiston verkkosivuilla olevan linkin kautta ("Hae nyt!") 30.5.2021 mennessä. Liitä hakemukseesi motivointikirje ja CV.


Lisätietoja tehtävästä antaa Urban Tech Helsinki -hautomohankkeen projektipäällikkö Kaisa Ahonen, kaisa.ahonen@aalto.fi, ja Aalto Startup Centerin päällikkö Marika Paakkala, marika.paakkala@aalto.fi, puh. 040 829 2286.


Lisää Aalto-yliopistosta:


www.aalto.fi
startupcenter.aalto.fi
www.agrid.fi


Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja henkilöstöä noin 4000, joista lähes 400 on professoreita. Pääkampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. Monimuotoisuus on osa meitä, ja teemme jatkuvaa työtä yhteisömme monimuotoisuuden ja syrjimättömyyden varmistamiseksi. Siksi kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta liittymään yhteisöömme. 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot