Business Advisor
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Aalto Startup Center on hybridiyrityskiihdyttämö korkeintaan kolmen vuoden ikäisille ja erityisesti teknologian alan startup-yrityksille. Kiihdyttämö hyödyntää Aalto-yliopiston tarjoamaa poikkitieteellistä osaamista muotoilusta, liiketoiminnasta ja teknologiasta sekä yliopiston osaamista ja verkostoja. Mukana on yrityksiä sekä Aallosta että sen ulkopuolelta, ja kiihdyttämössä luodaan liiketoimintaa myös tutkimukseen perustuvista projekteista. Tällä hetkellä Aalto Startup Centerissä on noin 40 yritystä, joista 10 toimii avaruusteknologiaan erikoistuneen ja ASUC:iin kuuluvan Esa Bic Finlandin alla. Aalto Startup Centerin toimitilat sijaitsevat Espoon Otaniemessä.


 
Onko sinulla kokemusta ja näkemystä menestyksellisen startupin kehittämisestä ja rakentamisesta? Oletko business-orientoitunut startuppien liiketoimintaosaaja tai onko sinulla kokemusta tutkimuksen tai teknologian kaupallistamisesta?


Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme


Business Advisor


Haemme Aalto-yliopiston Startup Centeriin uusien innovaatioiden kaupallistamisen ammattilaista kahden vuoden määräaikaiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Haemme ensisijaisesti henkilöä, jolla on intohimoa yritysten kannattavan liiketoiminnan rakentamiseen.


Aalto Startup Centerin yrityskiihdyttämö toimii innovatiivisten startup-yrittäjien kasvuympäristönä. Toimintamme fokus on tarjota asiakasyrityksille korkealaatuista liiketoimintaneuvontaa ja valmennusta sekä yhteyksiä rahoittajiin ja sidosryhmäkumppaneihin osana Helsingin metropolialueen yrittäjyysekosysteemiä. Työskentelet osana asiantuntijoista koostuvaa yritysneuvojatiimiä. Vastuullasi on Aalto Startup Center -yrityskiihdyttämön kehittämän palvelukonseptin (Business Generator) mukaiset asiantuntijan tehtävät sekä korkealaatuinen asiakaspalvelutyö yritysneuvojana.


Vastuullasi on tukea myös yliopistosta syntyvien innovaatioiden kaupallistamista auttaen startup -tiimejä voittavan ratkaisunsa ja siihen liittyvän liiketoiminnan kehittämisessä. Toimimme kiinteässä yhteistyössä Aalto-yliopiston innovaatiopalveluiden kanssa tarjoamalla Business Finlandin rahoittamien Research to Business -hankkeiden tueksi palveluita ja osaamista jo rahoituksen hakuvaiheessa, hankkeen aikana sekä mahdollisuuden tulla Aalto Startup Centerin toimintaympäristöön yrityksen perustamisvaiheessa.


Tarjoamme eturivin näköalapaikan huippuyliopistossa ja mielenkiintoisen työn tutkimuksesta syntyvien innovaatioiden ja startupyritysten parissa.


Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Toimit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.


Kiinnostuitko? Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä motivointikirjeesi ja CV:si Aalto-yliopiston rekrytointijärjestelmän kautta 30.9.2020 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa päällikkö Marika Paakkala, marika.paakkala@aalto.fi, puh. 040 829 2286.


Lisää Aallosta työnantajana: https://www.aalto.fi/fi/toihin-aaltoon.


www.aalto.fi
https://startupcenter.aalto.fi
www.agrid.fi
https://esabic.fi/


Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot