(Poistunut julkaisusta)

Business Administration, Mobility #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Business Administration #FutureWerner

Tämä #FutureWerner on valmis kehittymään taloushallinnon tähdeksi Siemens Mobility Oy:ssä.

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Wernerin osaaminen sekä oppimishalukkuus vaikuttavat siihen, mitä hän pääsee lopulta tekemään. Wernerin työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi tilaus-toimitusketjun hallinnan eri osa-alueita, kuten myynti- ja ostotilausten käsittelyä, yhteydenpitoa toimittajiin ja sidosryhmiin, tuote- ja asiakastietojen ylläpitoa sekä toimituksiin ja laskuihin liittyvien asioiden käsittelyä.     

Werner työskentelee tiiviisti johdon, kontrolleritiimimme, teknisten asiantuntijoidemme sekä projektiorganisaatiomme kanssa. Osaamisen ja kokemuksen kasvaessa Werner pystyy ottamaan lisää vastuuta, haasteita ja kehittymään itsenäiseksi taloushallinnon tähdeksi.

 

Mitä Business Administration Wernerilta vaaditaan?

Werner opiskelee kauppatieteitä yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Yhteistyötaitoisella Wernerillä saattaa olla jo hieman työkokemusta alalta. 

Odotamme Werneriltä hyvää osaamista MS Office-työkaluista, erityisesti Excelistä ja PowerPointista.  Werner kirjoittaa sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ja kiinnittää luontaisesti huomiota yksityiskohtiin. Suunnittelee ja hallitsee tehtävät sekä kokonaisuudet hyvin, minkä lisäksi omaa erittäin vahvan kiinnostuksen taloushallintoon ja sen kehittämiseen kehittämiseen. Hän on luotettava, asiakaslähtöinen tiimityöntekijä, jolla on halu kehittää itseään joka päivä.

Palkkaamme yhden Wernerin Espoon konttorille. Werner työskentelee joko täyspäiväisesti tai osa-aikaisesti opintojen ohella. Palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemuksesi 29. tammikuuta 2020 mennessä ja varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 13. helmikuuta. Pidämme tuolloin Espoon toimipisteessämme Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. Aivopähkinöiden lisäksi tilaisuudessa tarjoillaan aamiainen.

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Osoite: Tarvonsalmenkatu 19, 02600 Espoo

Aika: 13.2.2020 klo 8:30–12

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa. 

 

Lisätietoa harjoittelusta antaa rekrytoiva esimies, Chief Financial Officer Antti Halonen, puh. +358 4433 88690 (antti.halonen@siemens.com).