(Poistunut julkaisusta)

Business Administration #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Support Functions taloushallintotiimin #FutureWerner ymmärtää taloushallinnon päälle ja varmistaa, että prosessit sujuvat mutkattomasti.

 

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Werneri pääse mukaan globaalin yhtiön taloushallinnontehtäviin, avustamalla kuukauden katkon tehtävissä kuten tase-erittelyjen laadinnassa, sisäisten kontrollien sekä konserniraportoinnin liitetietojen valmistelussa. Hän avustaa erilaisten raporttien ja seurannan valmistelussa sekä tilintarkastusmateriaalin toimittamisessa. Tehtävät muokkautuvat joustavasti Wernerin osaamisen ja tilanteen mukaan.

Mitä Wernerilta odotetaan?

Werneriltä vaaditaan kiinnostusta taloushallinnon tehtäviin. Hän on reipas, avoin ja ulospäin suuntautunut toisen tai kolmannen vuosikurssin korkeakouluopiskelija. Hänellä on englannin kieli hallussa.

Haemme Werneriä, joka voivat aloittaa heti opintojen ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Harjoittelu jatkuu 31.8. asti kesälomasijaisena, mutta toivomme, että Werneri olisi käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Wernerin palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemus 30. tammikuuta 2021 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 11. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin online tapahtuman Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. 

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Online

Aika: 11.2.2021 klo 10.00–13.00

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Tukiainen, +358 10 511 2458

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.