(Poistunut julkaisusta)

Business Administration #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Business Administration #FutureWerner 

Support Functions taloushallintotiimin #FutureWerner ymmärtää taloushallinnon päälle ja varmistaa, että prosessit sujuvat mutkattomasti.

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Werneri pääse mukaan globaalin yhtiön taloushallinnontehtäviin, avustamalla kuukauden katkon tehtävissä kuten tase-erittelyjen laadinnassa, sisäisten kontrollien sekä konserniraportoinnin liitetietojen valmistelussa. Hän avustaa erilaisten raporttien ja seurannan valmistelussa sekä tilintarkastusmateriaalin toimittamisessa. Tehtävät muokkautuvat joustavasti Wernerin osaamisen ja tilanteen mukaan.

Mitä Business Administration Wernerilta vaaditaan?

Werneriltä vaaditaan kiinnostusta taloushallinnon tehtäviin. Hän on reipas, avoin ja ulospäin suuntautunut toisen tai kolmannen vuosikurssin korkeakouluopiskelija. Hänellä on englannin kieli hallussa.

Haemme Werneriä, joka voivat aloittaa heti opintojen ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Harjoittelu jatkuu 31.8. asti kesälomasijaisena, mutta toivomme, että Werneri olisi käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Wernerin palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemus 29. tammikuuta 2020 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 13. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin Espoon toimipisteessämme Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. Aivopähkinöiden lisäksi tilaisuudessa tarjoillaan aamiainen.

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Osoite: Tarvonsalmenkatu 19, 02600 Espoo

Aika: 13.2.2020 klo 8:30–12

 

Lisätietoja voi kysyä rekrytoivalta esimieheltä:

Kati Tukiainen, +358 10 511 2458

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.