Burger Mafialle grillityöntekijöitä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

Burger Mafialle grillityöntekijöitä

Etsimme asiakkaallemme Burger Mafialle grillityöntekijöitä Lahteen. Työvuoroja olisi 20-30h/vko, viikonloppuisin ja öisin myös. Eli loistava työpaikka, jos olet iltavirkku. 

Vaatimukset

Olethan ulospäin suuntautuva sosiaalinen asiakaspalvelija. Kiireessäkään sinulla ei hymy hyydy.

Pääset kulkemaan töihin, jopa yövuoroihin. Eli auto tai muu kulkuväline katsotaan eduksi.

Sinun pitäisi olla täysi-ikäinen ja omaathan hygieniapassin. Vastaavanlaisista työtehtävistä työkokemus katsotaan eduksi. 

MUUTA

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi heti osoitteessa www.eezy.fi. Jos sinulta löytyy jo hakemus, soita meille puh. 03 873 200, niin päivitetään tietosi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:n. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi.

Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy Lahti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot