Burger King -työntekijä, Neste K Pukaron Paroni
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021
Sopisitko meille Kingiläiseksi?

Etsimme

PIKARUOKATYÖNTEKIJÖITÄ

työskentelemään StaffPointin kautta Burger King Pukaron Paronille.

Pikaruokatyöntekijänä olet ratkaisevan tärkeässä roolissa luomassa asiakkaan ravintolakäyntiä. Työtehtäviisi kuuluu kassatyötehtävien lisäksi tuotteiden paistaminen ja kokoaminen, asiakas- sekä keittiötyötilojen siisteyden ylläpito sekä tietenkin asiakkaiden neuvonta ja palvelu, jolla olet luomassa jokaiselle asiakkaalle lähtemätöntä vaikutusta.

Tässä tehtävässä työskentelykohteenasi on Pukaron Paronin Burger King. Pääset siis työskentelemään vilkkaan monipuolisessa ympäristössä ja tutustumaan uusiin työtovereihin! Pikaruokatyöntekijänä olet omalta osaltasi vastuussa sujuvan palvelukokemuksen luomisesta, ja ymmärrät mitä hyvän asiakaspalvelijan perusominaisuuksiin kuuluu. Sekä saat mahdollisuuden kehittää omia asiakaspalvelutaitojasi ja kerryttämään tärkeää asiakaspalvelukokemusta tulevaisuuttasi varten.

Perehdytämme sinut Burger King -maailmaan, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta, koulutamme ja perehdytämme sinut. Ainoastaan toivomme sinulta hyvää asennetta ja halua työskennellä ruuanlaiton parissa. Mikäli kuitenkin sinulla on alan koulutus ja/tai työkokemusta tai sinulta löytyy asennetta ja esimieskokemusta, voisit myös olla etsimämme tuleva vuoropäällikkö!

Työ pohjautuu sinulle sopivimpaan työmuotoon, jolloin työsuhdemuoto voi olla halutessasi keikkaluontoisesta työstä kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen - työtunnit sovitaan siis valitun työntekijöiden toiveiden mukaisesti. Palkka määräytyy MaRaVan työehtosopimuksen mukaisesti, jolloin palkkasi olisi 10,36-11,57€/h riippuen aikaisemmasta työkokemuksestasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Hyvää asiakaspalveluasennetta
Täsmällisyyttä sekä reipasta otetta työhön
18-vuoden ikää
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Kivan ja monipuolisen työn liikenneasemalla
Ainutlaatuisen ja vauhdikkaan työympäristön
Tilaisuuden kerryttää työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä
Alan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
Työssä tarvittavan koulutuksen


Kiinnostuitko?

Jos olet valmis lunastamaan paikkasi Kingiläisenä, laita hakemuksesi tulemaan viivyttelemättä!

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Toimitamme jatkoon päässeille hakijoille videohaastattelukutsut sähköpostitse, joten tarkkailethan sähköpostiasi!


Lisätietoja

Pinja Lehtiluoma
Rekrytoinnin moniosaaja
pinja.lehtiluoma@staffpoint.fi
Staffpoint-konserni


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot