(Poistunut julkaisusta)

Building Technologies Project #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Talotekniikkaprojektien #FutureWerner on kiinteistön LVIS-prosessien ja automaatiojärjestelmien tulevaisuuden lupaus. Werneri voi työskennellä Lappeenrannan tai Kuopion toimipisteillämme. 

 

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Tämä Werner avustaa talotekniikkaprojektien erilaisissa tehtävissä. Wernerin työkuva on muokattavissa osaamisen perusteella. Yksin Wernerin ei tarvitse puurtaa, vaan hän tekee yhteistyötä sekä asiakkaiden että Siemensin teknisten asiantuntijoiden ja projektiorganisaation kanssa.

 

Mitä Building Technologies Project Wernerilta vaaditaan?

Tämä Werner on opiskellut talorakennusautomaatiota joko ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa vähintään vuoden. Lisäksi hänellä on sähköalan perusteet hallussa ja mahdollisesti kokemusta sähköalan töistä. Jos Wernerin opinnot ovat jo loppusuoralla, hänellä on myös mahdollisuus tehdä lopputyö Siemensille.

Oma-aloitteiselta, reippaalta ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevältä Werneriltä odotamme ohjelmoinnin alkeiden osaamista ja ymmärrystä säätökaavioista ja LVI-suunnitelmista. Werner kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja tulee toimeen myös asiakkaiden kanssa. Eduksi luemme myös matkustusvalmiuden ja etenkin oman auton käyttömahdollisuuden. 

Harjoittelun ajankohta voidaan sopia Wernerin opintoaikataulun mukaisesti.  Kyseessä on Wernerille kesätyö touko-elokuussa ja sen jälkeen työskentely opintojen ohella on mahdollista. Tukikohtanaan Lappeenrantaa tai Kuopiota pitävän Wernerin palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemuksesi 29. tammikuuta 2020 mennessä ja varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 13. helmikuuta. Pidämme tuolloin Espoon toimipisteessämme Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. Aivopähkinöiden lisäksi tilaisuudessa tarjoillaan aamiainen.

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Osoite: Tarvonsalmenkatu 19, 02600 Espoo

Aika: 13.2.2020 klo 8:30–12

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme. Haastattelu voidaan sopia myös Kuopion tai Kouvolan toimistolle, joten lähetä hakemus joka tapauksessa. 

Lisätietoa harjoittelusta antaa rekrytoiva esimies, Group Manager Tiina Lemmetty, puh.  +358 50 439 2564 (tiina.lemmetty@siemens.com).