(Poistunut julkaisusta)

Building Technologies #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Building Technologies #FutureWerner

Talotekniikan #FutureWerner on kiinteistön LVIS-prosessien ja automaatiojärjestelmien tulevaisuuden lupaus.

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Talotekniikan Werner pääsee automaatiojärjestelmien ohjelmoinnin ja käyttöönoton kautta rakentamaan kokonaisuuksia, joiden avulla kiinteistöjen LVIS-prosesseja hallitaan kokonaisvaltaisesti. Yksin Wernerin ei tarvitse puurtaa, vaan hän tekee yhteistyötä sekä asiakkaiden että Siemensin teknisten asiantuntijoiden ja projektiorganisaation kanssa.

Mitä Building Technologies Wernerilta vaaditaan?

Tämä Werner opiskelee talotekniikkaa kolmatta tai neljättä vuotta ammattikorkeakoulussa. Wernerillä saattaa olla jo vähän työkokemusta alalta tai hän on etsimässä ensimmäistä harjoittelupaikkaansa.

Yhteistyötaitoiselta ja sosiaaliselta Werneriltä odotamme LVI-prosessien tuntemusta ja kokemusta automaatiojärjestelmien ohjelmoinnista. Lisäksi Wernerin pitäisi osata käyttää MS Office -ohjelmia. Eduksi luemme myös matkustusvalmiuden ja etenkin oman auton käyttömahdollisuuden, jotta asiakaskohteissa työskentely onnistuu. 

Harjoittelun ajankohta voidaan sopia Wernerin opintoaikataulun mukaisesti.  Kyseessä on Wernerille täysipäiväinen kesätyö touko-elokuussa ja sen jälkeen osa-aikainen työskentely opintojen ohella on mahdollista. Valmistumisen jälkeen otamme Wernerin mielellään vastaan kokoaikaiseksi työntekijäksi. Tukikohtanaan Oulun konttoria pitävän Wernerin palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemuksesi 29. tammikuuta 2020 mennessä. Kutsumme haastatteluun valitut hakijat Oulun toimistollemme Helmikuun aikana. 

Lisätietoa harjoittelusta antaa rekrytoiva esimies, Group Manager Erkki Mehtälä, puh. +358 50 469 5126.