(Poistunut julkaisusta)

Building System Insinööri
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme nyt Building System insinööriä teknisen tuotteen ja toteutusprosessien kehitykseen Helsinkiin. 

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja loistava tiimihenki.

Sinun roolisi

Building Systems -prosessiin osallistuu Bonavalla laaja joukko eri tiimiemme ammattilaisia mm. tuotekehityksestä, suunnittelusta, hankinnasta ja tuotannosta. Tarkoituksena on ylläpitää ja jatkuvasti parantaa asiakasohjautuvaa prosessia, joka tuottaa modulaarisia komponentteja (Building Systems) projektikohtaisen suunnittelun hyödynnettäväksi kaikissa projekteissamme. Teknisillä ratkaisuilla ja uusilla toimintatavoilla tavoitellaan hyötyjä niin aikataulussa kuin kustannuksissakin.

Building System insinöörinä toimit aktiivisessa roolissa osana Building Systems -prosessia mm. tukien kehitysprojekteja, rakentaen yhteistyötä eri toimijoiden välille sekä kyseenalaistaen olemassa olevia toimintatapoja. Tehtäviisi lukeutuu mm. kehitysprojekteihin osallistuminen ja niiden ohjaus, koulutusten pitäminen sekä palautteen kerääminen ja analysointi. Tärkein päämääräsi on parhaiden toimintatapojen ja ratkaisujen löytyminen sekä toiminnan jatkuva kehittäminen.

Tehtävä on uusi ja voi muokkautua myös sinun osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen. Nuoressa organisaatiossamme saat vastuuta ja pääset vaikuttamaan rakentamisen tulevaisuuteen.

Odotamme

Innostuksesi rakennusalan muuttamiseen sekä innovatiivinen ja kekseliäs otteesi työtehtäviin ovat tärkeimpiä odotuksiamme sinulle. Tehtävässäsi tarvitset myös pitkäjänteisyyttä, määrätietoisuutta ja huolellisuutta. Odotamme lisäksi tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (AMK tai DI) ja rakennusalan tuntemusta.

Rakennusalan kustannusrakenteen ja talonrakentamisen prosessien ymmärrys auttavat sinua menestymään tehtävissäsi. Aiempi kokemus rakennusalan kehitystehtävistä, tietomallipohjaisen rakennesuunnittelun tuntemus sekä Revit, Autocad ja aikataulun hallinta -ohjelmistojen osaaminen katsotaan eduksesi. Arvostamme myös oppimishalukkuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja esiintymisvalmiuksia. Tehtävä edellyttää sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kielen hyvää hallintaa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Join our journey

Hae tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.bonava.fi/tyopaikat. Hakuaika päättyy 31.5.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Building System Manager Antti Vartiainen, +358104002067, antti.vartiainen@bonava.com