(Poistunut julkaisusta)

Building Performance Services #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Building Performance Services #FutureWerner

Building Performance Services tiimin Werner tehostaa kiinteistöjen suorituskykyä datapohjaisilla ratkaisuilla.

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Tämä kiinteistötehokkuusprojektien ja -palveluiden parissa työskentelevä Werner avustaa tiimiään kiinteistöjen valvontaan, hallintaan, raportointiin ja datan hyödyntämiseen liittyvissä tehtävissä. Lisäksi hänellä on kiinteistöjen tiedonhallintajärjestelmän tuki- ja ylläpitotehtäviä.

Työnkuva muokkautuu Wernerin osaamisen mukaan. Yksin Wernerin ei tarvitse puurtaa, vaan hän tekee yhteistyötä sekä asiakkaiden että Siemensin teknisten asiantuntijoiden ja projektiorganisaation kanssa.

Mitä Building Performance and Analytics Wernerilta vaaditaan?

Yhteistyötaitoisella ja sosiaalisella Wernerillä on takana LVISA- tai talotekniikan osaamista ja koulutustaustaa sekä tieto- ja viestintätekniikan korkeakouluopintoja vähintään kahden vuoden verran. Hänellä on hallussa rakennusautomaatiojärjestelmien ja verkkotekniikan peruskäsitteet sekä on kiinnostunut hyödyntämään datapohjaisia analytiikoita eri ratkaisuissa. Werner pystyy ottamaan vastuun tehtävien edistämisestä aikataulussa. Hän työskentelee huolellisesti ja tarvittaessa sujuvalla englanninkielellä.

Wernerillä saattaa olla jo vähän työkokemusta alalta tai hän etsii ensimmäistä harjoittelupaikkaansa. Harjoittelijana hän voi työskennellä myös osa-aikaisesti opintojensa ohella. Harjoittelun ajankohta on joustava. Wernerin palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemuksesi 29. tammikuuta 2020 mennessä ja varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 13. helmikuuta. Pidämme tuolloin Espoon toimipisteessämme Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. Aivopähkinöiden lisäksi tilaisuudessa tarjoillaan aamiainen.

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Osoite: Tarvonsalmenkatu 19, 02600 Espoo

Aika: 13.2.2020 klo 8:30–12

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa. 

Lisätietoa harjoittelusta antaa rekrytoiva esimies, Service Team Manager Joni Salo, puh. +358 40 585 2285  (joni.j.salo@siemens.com).