Build the future - rekrytointiohjelma
Prysmian Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Build the future – mikä se on?

Build the future on Prysmian Groupin nuorille vastavalmistuneille suunnattu ohjelma, joka tarjoaa ensihetkestä syväsukelluksen yhtiöömme.

Ohjelma alkaa kaksiviikkoisella kansainvälisellä perehdytyksellä ja koulutuksella pääkonttorissamme Milanossa Prysmian Group Academyn sekä huipputason liikkeenjohdon oppilaitoksen johdolla. Ensimmäisinä viikkoina aloitat myös mentorointiohjelmassamme.

Esittelyvaiheen jälkeen osallistut vuoden mittaiseen työkiertoon kolmessa yksikössä: tutkimus- ja kehitys, tuotanto yhdessä tehtaistamme sekä myynti. Ensimmäisen vuoden jälkeen aloitat 2-3 vuoden mittaisen kansainvälisen työkomennuksen. Sen aikana sinulla on erinomainen tilaisuus uusiin työtapoihin ja kollegoihin tutustumiseen, osaamisesi kasvattamiseen ja uuden kulttuurin oppimiseen. Työkomennuksen jälkeen olet valmis vastuuseen teknisissä tai kaupallisissa tehtävissä jatkaaksesi uraasi Prysmian Groupissa.

Kuka olet?

  • Olet innokas aloittamaan urasi alallamme ja valmis uusiin haasteisiin.
  • Olet valmistunut viimeisten 1,5 vuoden aikana tai valmistumassa tekniselle, hallinnolliselle tai taloudelliselle alalle.
  • Olemme kansainvälinen yritys. Sujuva englanti on avainasia.
  • Olet työskennellyt tai opiskellut ulkomailla ja haluat lisää kansainvälistä kokemusta Prysmian Groupissa.
  • Työskentelemme kansainvälisissä tiimeissä ja yli 50 maassa. Erinomaiset viestintä- ja esitystaidot ovat avainasemassa.
  • Haluat todella oppia ja työskennellä kollegojen kanssa.

Vaihe 1 – HAKEMUKSET VERKOSSA

Build the future -ohjelman haku päättyy 14.11.2020

Vaihe 2 – HAKEMUSTEN TARKASTUS JA ARVIOINTI VERKOSSA

Mikäli hakemuksesi täyttää rekrytointikriteerimme, sinut kutsutaan verkossa tapahtuvaan arviointiin, jonka on tehnyt rekrytointikumppanimme SHL.

Vaihe 3 - HENKILÖKOHTAINEN ARVIOINTI

Mikäli aiempi vaihe on onnistunut, sinut kutsutaan osallistumaan ryhmätapaamiseen muiden ehdokkaiden kanssa ja henkilökohtaiseen haastatteluun.

Vaihe 4 - HAASTATTELUT

Arvioinnin läpäisseet ehdokkaat kutsutaan lopulliseen maa- ja konsernitason johtajien pitämään haastatteluun

Vaihe 5 - TYÖTARJOUS JA ALOITUS

Mikäli rekrytointisi päättyy menestyksekkäästi, saat työtarjouksen ja sen jälkeen osallistut kansainväliseen perehdytystapahtumaan (kevät 2021)

Lisätietoja ohjelmasta: https://www.youtube.com/watch?v=aS0Qj45UsZ0

Hakulomake: https://www.prysmiangroup.com/en/careers/what-we-offer/graduate-program

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot