(Poistunut julkaisusta)

Buffetkokki ravintola Mestaritalli, Helsinki
MESTARITALLI

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä, Toivo Kuulan puistossa. Kesäkaudella Mestaritallissa nautitaan maistuvasta lounas- ja salaattibuffetista, ja ravintola on oiva valinta myös illalliselle. Juuri remontoidun ravintolan tunnelmalliset puitteet kruunaavat tärkeimmänkin illan ja isolta terassilta voi ihailla kesäillan auringon viimeisiä säteitä.

Banksut, buffat, synttärit, kaikenlaiset juhlat. Niistä on osaavaan kokin kesä tehty. Nyt olisi tarjolla kokemusta omaavalle kokille töitä huhtikuusta syyskuuhun.

Nyt olisi ravintola Mestaritallissa tarve osaavalle juhlakokille. Hoidat itsenäisesti ravintola Mestaritallin juhlapuolen ruokatuotteen valmistuksen ja esillelaiton. Vuorot sijoittuvat pääasiallisesti ke-su akselille ja tunteja kertyy 112,5 h/3vko. Tarjolla siis täydet tunnit ja kilpailukykyinen palkka. Pakkaa veitsesi ja tule Mestaritalliin!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel
Edellytykset työnsaannille:

  • Kokki

    Edellytykset työnsaannille: Kokki