(Poistunut julkaisusta)

Buffatarjoilija, Veljekset Keskinen
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018
Etsimme buffatarjoilijoita asiakasyrityksellemme Veljekset Keskiselle ravintola OnnenKiveen!

Veljekset Keskinen Oy on Tuurissa sijaitseva kyläkauppa, joka on nimetty niin myynniltään, valikoimaltaan kuin pinta-alaltaankin Suomen suurimmaksi tavarataloksi. Se lasketaan myös erääksi Suomen suosituimmista matkailukohteista, sillä vierailijoita kyläkaupassa käykin vuosittain n. 6 miljoonaa.

Kyläkaupan kokonaisuus muodostuu useista eri toimipisteistä: tavara- ja ruokapuodin lisäksi alueelta löytyy erilaisia ravintoloita ja kahviloita, pihamyymälä, liikenneasema OnnenLiekki sekä kauempaa saapuvat vierailijat majoittava hotelli OnnenTähti sekä Onnela-karavaanarialue.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä upeaa kokonaisuutta ja työskentelemään ainutlaatuiseen työympäristöön mukavien ja tsemppaavien työtovereiden seuraan! Edellytämme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä sekä reipasta työotetta. Hakijoiden on osattava suomen kielen taito, sekä omistettava voimassa oleva hygienia- ja anniskelupassi.

Töitä on tarjolla keskimäärin 102 h / 3 viikossa. Työt alkavat heti ja jatkuvat elokuun loppuun asti.

Avustamme tarvittaessa asumisjärjestelyissä.

Mikäli koet asiakaspalvelun olevan lähellä sydäntäsi ja olet parhaimmillasi hektisessä työympäristössä, voit olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 0400182668, anita.koskinen@go-on.fi


Kiinnostuitko? Anna asenteesi näkyä ja laita meille heti hakemuksesi! Potentiaaliset hakijat kutsumme haastatteluun toimistollemme jo haun aikana. Hyville tekijöille mahdollisuus työllistyä kesän jälkeenkin.

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Etäisyydet Veljekset Keskinen
Kauhava..................................80 km
Seinäjoki.................................58 km
Vaasa....................................... 135 km
Jyväskylä.............................. 136 km
Helsinki........................... 327 km