Buffatarjoilija, Jyväskylä
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021
Me täällä StaffPointilla olemme merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä Suomessa. Löytäisitkö sinä kenties uuden uran StaffPointin asiakasyrityksillä työskentelyn parista? Meidän listoillamme löytyy niin alan kokeneita konkareita kuin uusia tulokkaitakin.

Oletko sinä hyvät asiakaspalvelutaidot omaava ja työryhmässä toimeen tuleva henkilö, jolta onnistuu myös hektisessä työympäristössä työskentely? Työssä tarvitaan aiempaa kokemusta tarjoilun eri työtehtävistä. Työtehtäviin tulee kuulumaan buffasta huolehtiminen, ruuan lisääminen ja yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Aiempi kokemus buffatarjoilusta katsotaan eduksesi, mutta kaikkein tärkeintä on aito kiinnostus alaa kohtaan, halu kehittyä ja luonteva asiakaspalvelu.

Työ pohjautuu tarvittaessa töihin kutsuttavaan työmuotoon, jolloin tulet tekemään muun muassa sairauspoissaolojen ja lomien tuurausta, sekä työskentelemään kiireapuna. Palkka määräytyy Maravan työehtosopimuksen mukaisesti, riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta ja koulutuksestasi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta tarjoilijan tehtävissä
Reipasta ja palveluhenkistä asennetta
Oma aloitteellisuutta ja kykyä toimia myös itsenäisesti
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Erinomaisen mahdollisuuden kerryttää kokemustasi ravintola-alan tehtävissä
Arvokasta työkokemusta
Nopeatempoisen asiakaspalvelutyön


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä myös CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Osan hakijoista kutsumme prosessin ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Noora Suuripää
Rekrytointikonsultti
Avenida Carmen Sáenz de Tejada S/N, Edificio S208, Planta 4 Oficina A
29651, Las Lagunas de Mijas, Málaga
030 047 2001 || vaihde 030 047 200


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot