Budjetoinnin ja raportoinnin konsultti
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3000 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 260 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.    

Kiinnostavatko numerot ja liiketoiminnan tunnusluvut? Haluatko kohdata asiakkaitamme ja ylittää heidän odotukset asiantuntijuudella, oikealla asenteella ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla? Oletko meidän uusi ja ainutlaatuinen työkaveri, jossa yhdistyy tekninen osaaminen ja liiketoimintaymmärrys? Näetkö itsesi osana kunnianhimoista, nopealiikkeistä ja aikaansaavaa konsulttitiimiä?

Jos vastaus yllä oleviin kysymyksiin on kyllä, niin kaipaamme nyt vahvistusta kasvavaan konsultointiyksikköömme Helsinkiin ja etsimme

Budjetoinnin ja raportoinnin konsulttia

Tehtävässä pääset luomaan omaan vastuualueeseesi liittyviä toiminnallisia ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin. Ratkaisuissa hyödynnät uusimpia verkkopohjaisia työkalujamme.

Tehtävänkuvaus:

  • Vastaat asiakkaidemme raportoinnin ja budjetoinnin suunnittelusta sekä käytännön toteutuksesta osana taloushallinnon järjestelmien käyttöönottoprojekteja
  • Vastaat asiakkaidemme koulutuksista, järjestelmätuesta ja neuvonnasta yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa
  • Toimit verkkopohjaisten raportoinnin ja budjetoinnin työkalujemme pääkäyttäjänä
  • Toimit tarvittaessa myynnin asiantuntijatukena
  • Osallistut aktiivisesti prosessiemme kehitykseen yhdessä muun tiimin kanssa sekä yhteistyöhön tuotekehitysyksikön kanssa

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aiempaa työkokemusta laskentatoimen tai raportoinnin/budjetoinnin osa-alueilta sekä ohjelmistoista. Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Osaat yhdistää hankkimasi teknisen, toiminnallisen ja liiketoiminnan osaamisesi ja nautit siitä, että saat jalostaa isoista datamääristä ymmärrettävää ja visuaalista informaatiota asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Sinulla on kiinnostusta taloushallinnon, raportoinnin ja budjetoinnin järjestelmien monipuoliseen hyödyntämiseen sekä asiakaskohtaisten ratkaisujen räätälöimiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi mahdollisuuden kehittyä raportoinnin ja budjetoinnin huippuammattilaiseksi, sekä osaavan, innovatiivisen ja innostavan tiimin tuen haastavissa tehtävissä. Toimipisteemme sijaitsee Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Jos tunnistit itsesi ja olet loistava tyyppi täynnä potentiaalia, niin täytäthän sähköisen hakemuksen palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 28.7.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Product & Business Manager Olli Päivärinta, puh. 044 3537 698. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279938
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki