Budjetoinnin ja raportoinnin Junior konsultti
Azets Insight Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

 

 


Kiinnostavatko numerot ja liiketoiminnan tunnusluvut? Haluatko kohdata asiakkaitamme ja ylittää heidän odotukset asiantuntijuudella, oikealla asenteella ja hyvillä sosiaalisilla taidoilla? Oletko meidän uusi työkaveri, jossa yhdistyy tekninen osaaminen ja liiketoimintaymmärrys? Näetkö itsesi osana kunnianhimoista, nopealiikkeistä ja aikaansaavaa konsulttitiimiä?

 

Kaipaamme vahvistusta kasvavaan konsultointiyksikköömme Helsinkiin ja etsimme

Budjetoinnin ja raportoinnin Junior konsulttia

Tehtävässä pääset luomaan omaan vastuualueeseesi liittyviä toiminnallisia ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin. Ratkaisuissa hyödynnät uusimpia verkkopohjaisia työkalujamme.

Päivittäisissä tehtävissäsi

  • Olet mukana asiakkaidemme raportoinnin ja budjetoinnin suunnittelusta sekä käytännön toteutuksesta osana taloushallinnon järjestelmien käyttöönottoprojekteja
  • Osallistut asiakkaidemme koulutuksiin, järjestelmätukeen ja neuvontaan yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa
  • Toimit verkkopohjaisten raportoinnin ja budjetoinnin työkalujemme pääkäyttäjänä
  • Toimit tarvittaessa myynnin asiantuntijatukena
  • Osallistut aktiivisesti prosessiemme kehitykseen yhdessä muun tiimin kanssa sekä yhteistyöhön tuotekehitysyksikön kanssa

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja mahdollista aiempaa työkokemusta laskentatoimen tai raportoinnin/budjetoinnin osa-alueilta sekä ohjelmistoista. Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Osaat yhdistää hankkimasi teknisen, toiminnallisen ja liiketoiminnan osaamisesi ja nautit siitä, että saat jalostaa isoista datamääristä ymmärrettävää informaatiota asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Sinulla on kiinnostusta taloushallinnon, raportoinnin ja budjetoinnin järjestelmien monipuoliseen hyödyntämiseen sekä asiakaskohtaisten ratkaisujen räätälöimiseen. Työntekijöidemme päivittäisessä tekemisessä korostuvat asiakaslähtöisyys, proaktiivisuus sekä ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidot.

Pääset nopeasti kartuttamaan ja hyödyntämään kokemustasi, sillä vaihtuvat mielenkiintoiset projektit eri toimialoilla seuraavat toisiaan. Olet osa kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota, jossa on ison yrityksen kattavat henkilöstöedut mutta myös ketterä yrityskulttuuri.  Työyhteisömme on avoin ja kannustava. Konsulttimme kiittelevät sitä, että tiimien ja osastojen välillä tehdään paljon yhteistyötä ja jaetaan ammattitaitoa. Modernit toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingin rautatieaseman välittömässä läheisyydessä erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Product & Business Manager Olli Päivärinta, puh. 044 3537 698.

Haluatko saada lisätietoa Azets Technology -liiketoiminnassa työskentelystä? Lue järjestelmäkonsulttimme Petrin blogikirjoitus tai katso oheinen video! Lisätietoa löytyy myös urasivuiltamme.

Azets on Pohjoismaiden johtava taloushallinnon, HR:n ja palkanlaskennan palvelujen ja ohjelmistojen tarjoaja. Yhdistämme datan, teknologian ja asiantuntemuksemme kokonaisuudeksi, joka tuottaa arvoa asiakkaillemme. Työllistämme 3200 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on 270 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.azets.fi.    

Seuraa Azetsia sosiaalisessa mediassa:

@Instagram, @Facebook, @LinkedIn, @Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot