Brändistrategi
A-lehdet Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Etsimme brändistrategia kehittämään uusia mediasisältöjä ja niiden kaupallistamista A-lehtien B2B-liiketoimintayksikköön.

Tehtäväsi on löytää monipuolisia kaupallistamisen malleja uusille mediatuotteillemme, kuten audio- ja videomedialle ja muille uudenlaisille kaupallisille sisällöille. Työskentelet aktiivisena ja innovoivana osana uusien mediatuotteittemme kehitystiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä niin journalistien, myyntitiimin kuin yritysasiakkaidenkin kanssa. Uskallat ajatella laatikon ulkopuolelta ja kehität rohkeasti uutta. Tavoitteenasi on luoda uudenlaista mediaa yhdessä innovatiivisen tiimin kanssa.

Tuotekehitysroolin rinnalla vastuullasi on tuotteiden kaupallistaminen ja asiakastyö. Asiakkaalle olet asiantuntija, joka osaa auttaa asiakasta kasvattamaan omaa liiketoimintaa innovatiivisten mediaratkaisuiden kautta. Uusien mediatuotteiden myyntivastuu on sinulla.

Odotamme sinulta kokemusta ja näkemystä markkinointiviestinnän nykytilasta ja yritysten tulevaisuuden tarpeista. Tunnet median trendit ja luot rohkeasti omaa näkemystäsi siitä, miten mediankulutus muuttuu tulevaisuudessa ja millaisia mahdollisuuksia uusi mediaympäristö tarjoaa yritysasiakkaille. Sinulla voi olla kokemusta brändistrategin tai luovan strategin työstä tai asiantuntijamyyjän tehtävistä. Katsomme eduksesi, jos sinulla on audiomedian ja liikkuvan kuvan tuotekehityksestä tai kaupallistamisesta osaamista ja kokemusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän innostavassa mediatalossa. Toimintakulttuurimme on avoin ja rento ja meille on tärkeää yhdessä tekeminen sekä toistemme arvostaminen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen systemaattisesti. Sujuva etätyö ja työskentely upeissa maisemissa Kulosaaressa hyvien liikenneyhteyksien varrella mahdollistavat työn ja vapaa-ajan joustavan yhdistämisen. Tällä hetkellä työskentelemme suositusten mukaisesti pääsääntöisesti etätyössä. Haluamme olla edelläkävijöitä ja muuttaa mediaa, toivomme samaa kunnianhimoista tavoitteellisuutta ja sitoutuneisuutta myös sinulta.

Kiinnostuitko? Jäikö jokin asia mietityttämään?

Ota yhteyttä B2B-liiketoiminnan johtaja Anni Lintulaan. Parhaiten tavoitat Annin perjantaina 26.2.2021 kello 11.00–12.00, tiistaina 2.3. 2021 kello 15.00–16.00 ja perjantaina 5.3. 2021 kello 12.00–13.00

 numerosta 050 414 4233.

Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tiistaina 9.3.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot