(Poistunut julkaisusta)

Brändilähettiläs
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Esittely

Oletko kunnianhimoinen ja asiakastyöskentely on sinun juttusi?

Etsimme kansainväliselle kiinteistöalan teknologian parissa toimivalle asiakkaallemme innostunutta ja tehokasta

BRÄNDILÄHETTILÄSTÄ

työskentelemään aloittevan brändin pariin Helsingin ydinkeskustaan.

Työtehtävät

Toimit tärkeässä avainroolissa ja yhteyshenkilönä Suomen toimintojen osalta yhteistyössä yrityksen pohjoismaisen tiimin kanssa.

Työskentelet vahvasti myynnin- ja markkinoinnin toimenpiteiden parissa, sovit myyntitapaamisia potentiaalisten asiakkaiden kanssa, käyt tapaamisissa ja tuet myös jo olemassa olevia asiakasyhteyksiä sekä varmistat että asiakasyhteistyö sujuu mutkattomasti tukien myös teknisessä puolessa ja tehden vahvasti yhteistyötä yrityksen oman markkinoinnin sekä teknologiatiimin kanssa.

Tehtävään valittu henkilö työskentelee alkuun ainoana työntekijänä Suomessa ja saa työskentelyynsä kokonaisvaltaisen koulutuksen sekä perehdytyksen ja täyden tuen pohjoismaiselta tiimiltä.

Edellytykset

Etsimämme henkilö ei pelkää tarttua haasteeseen ja tuoda uudenlaista kiinteistöalan teknologiaa Suomeen. Tehtävä on monipuolinen ja sisältää myynnillisen puolen lisäksi myös monia vastuualueita myynnin- ja toimistohallinnon parista. Yrittäjämäinen ja itseohjautuva työskentelyote ovat oleellisia tehtävää ajatellen, samoin rohkeus ja positiivisuus toimia liiketoiminnan käynnistäjänä ja vauhdittajana.

Saatat olla opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija tai työelämässä esim. kiinteistö- ja/tai IT-alan myynnin parissa jo muutaman vuoden kokemusta kerryttänyt osaaja. Kerro meille itsestäsi ja taustastasi ja miksi olisit oikea tyyppi tehtävään.

Edut

Pääset mukaan hienosti menestyneen teknologiayrityksen kasvuun ja uuden liiketoiminta-alueen starttaamiseen hyvien ja toimivien prosessien avulla. Tämä on sinulle upea mahdollisuus päästä näyttämään omat kykysi ja myös kehittää omaa ammatillista osaamistasi ja kokemustasi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden myös vaikuttaa jonkun verran itse omaan ansaintaasi.

Lisätiedot

Haethan pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut välittömästi. Lähetä meille englanninkielinen cv:si ja erillinen motivaatiokirjeesi hakusysteemimme kautta.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste