(Poistunut julkaisusta)

Brand Marketing Manager, Silja Line
Tallink Silja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Oletko idearikas tekijä, joka innostuu brandin rakennuksesta, mainonnasta ja sisältömarkkinoinnista? Jos kyllä, voit olla etsimämme


Brand Marketing Manager, Silja Line

Tehtävässä vastaat Siljan kuluttajamarkkinointikampanjoiden ja -sisältöjen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Keskeiset tehtävät:

  • Siljan taktisen ja brandia rakentavan markkinoinnin suunnittelu, koordinointi ja tuotanto maksetuissa ja omissa kanavissa.
  • Siljan sisältöjen suunnittelu osana tavoitteellista sisältömarkkinointia.
  • Siljan B2C kampanjoiden suunnittelu ja toteuttaminen sekä tuotannon koordinointi sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.
  • Markkinointitoimenpiteiden mittaaminen ja analysointi.
  • Siljan brandin yhdenmukaisuuden varmistaminen markkinoinnissa.
  • Budjettiseuranta.
  • Yhteistyö media- ja mainostoimistojen kanssa.
  • Sisäinen viestintä Siljan markkinoinnista.
  • Kuluttajatrendien ja innovatiivisten markkinointitapojen seuraaminen.

Tehtävässä menestyminen

Olethan innokas oppimaan uutta ja sinulla on palava halu tehdä tavoitteellista kuluttajamarkkinointia. Laadukkaat sisällöt ovat osa markkinoinnin keinovalikkoasi. Pidät tiimityöskentelystä, mutta osaat tarttua itsenäisesti tehtävään kuin tehtävään. Nautit nopeatempoisessa ympäristössä työskentelystä ja sinulla on näkemys siitä, mitä on tulevaisuuden kuluttajamarkkinointi. Olet sinut digitaalisten kanavien ja sisältöjen kanssa. Pidät riman korkealla, innostut helposti ja haluat tehdä Suomen parasta kuluttajamarkkinointia kivassa tiimissä.

Sinulla on soveltuva markkinoinnin tai kaupallisen alan koulutus (KTM, tradenomi tai vastaava). Olet työskennellyt useamman vuoden B2C markkinoinnin parissa, ja sinulla on ymmärrystä sisällöntuotannosta, viestinnästä sekä hyvä englanninkielen taito.

Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille CV:lläsi ja palkkatoiveellasi varustettuna internet-sivujemme kautta tiistaihin 29.5.2018 mennessä. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.


Lisätietoja tehtävästä antaa Markkinointipäällikkö Sohvi Salmelin (040 830 1168) pe 25.5. klo 9-10 ja ma 28.5. klo 12-13.