Brand Manager
Experis

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022


SIROWA Finland Ltd Oy on yksi vahvimmista kosmetiikan ja apteekkituotteiden jakelijoista Suomessa. Tuomme maahan, myymme ja markkinoimme useita kansainvälisesti tunnettua brändejä. SIROWA Finlandilla työskentelee kokenut ja omistautunut 35 henkilön tiimi. Liikevaihto vuonna 2021 oli noin 15 miljoonaa euroa. Toimistomme sijaitsee Espoossa ja olemme osa saksalaisomisteista SIROWA Groupia. Lue meistä lisää: www.sirowa.com.

Innostutko itsenäisestä tuoteryhmävastuusta ja päämiesyhteistyön edelleen kehittämisestä? Viihdytkö kansainvälisessä työskentely-ympäristössä? Nautitko monipuolisesta ja laajasta tehtäväkentästä sekä työskentelystä asiakasrajapinnassa?

Haemme itseohjautuvaa ja asiakaslähtöistä BRAND MANAGER

Tarjoamme tuoteryhmähallinnan ja -myynnin sekä markkinoinnin edustuksellisia kokonaisratkaisuja apteekkisektorille maanlaajuisesti. Vastaat asiantuntijana Pharman tuoteportfolioistamme, kuten mm. lääkinnälliset laitteet, apteekkikosmetiikka ja ravintolisät. Teet tiivistä yhteistyötä useiden päämiesten sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Suunnittelet ja koordinoit kampanjoita ja markkinointia sekä luot laadukasta markkinointimateriaalia asiakkaillemme ja myyntikentällemme. Tuet myös aktiivisesti myyntiä ja vastaa tilaus-toimitusketjusta itsenäisesti. Huolehdit aina parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tarjoamisesta ja sen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Seuraat aktiivisesti markkinoita, ennakoit ja analysoit niiden muuttumista ja kehittymistä. Sinua tukee oma tiimi, muu organisaatiomme ja Nordic-tiimi. Raportoit tuloksista ja toimenpiteistä päämiehillesi ja esihenkilöllesi, joka on liiketoimintajohtajamme.

Toivomme sinulta
· kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ymmärrystä tuoteryhmämarkkinoinnista ja liiketoiminnan lainalaisuuksista
· soveltuvaa koulutusta (esim. farmaseutti, kaupallinen koulutus tms.)
· asiakaslähtöistä ajattelua ja luontaista kehittämis- ja ongelmaratkaisukykyä
· yhteistyökykyä sekä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoa
· luontaista tarkkuutta, analyyttisyyttä, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
· sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti
· kokemusta tai vähintään hyvää ymmärrystä apteekkialan kanssa työskentelystä
· luontaista IT-infran käyttöä (erityisesti Excel), kuvankäsittelytaidot katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle
· vastuullisen ja monipuolisen vastuualueen mielenkiintoisten tuotteiden parissa
· mahdollisuuden kehittää itsenäisesti apteekkisektoritoimintaamme ja päämiesyhteistyötämme
· tiivistä yhteistyötä tekevän tiimin ja organisaation tuen, jossa kannustetaan onnistumiseen ja tuetaan toisiaan.
· vapauden tehdä, kehittää ja suunnitella omaa tekemistäsi, myös paikasta riippumattomasti - meillä saat nimittäin erittäin laajan etätyöskentelymahdollisuuden

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 24.1.2022 mennessä www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Huom! Aloitamme haastattelut hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat kumppanimme Experiksen rekrytointikonsultit Pirjo Levänen, puh. 0400 238 418, pirjo.levanen@fi.experis.com ja Terhi Airas, terhi.airas@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546226
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media, Tuotekehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Pirjo Levanen
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa