(Poistunut julkaisusta)

Brand Manager
Vitabalans Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Vitabalans on vakavarainen ja kansainvälinen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, lääkinnällisiä laitteita, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa.

Haemme markkinointitiimiimme idearikasta ja tuloshakuista

BRAND MANAGERIA

kehittämään valmistamiemme laadukkaiden terveysvalmisteiden markkinointia ja tunnettuutta kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tehtävä on uusi ja täydentää myynti- ja markkinointiorganisaatiotamme.

Brand Managerina vastaat sinulle nimettyjen tuotteiden tai tuoteryhmien markkinoinnin ja myynnin pitkäjänteisestä kehittämisestä. Suunnittelet ja toteutat tuotteiden tunnettuutta ja menekkiä edistäviä markkinointitoimenpiteitä ja myynnin kampanjoita yhteistyössä kansainvälisen myyntiorganisaatiomme kanssa niin kotimaan kuin Euroopan vientimaidenkin tarpeisiin. Tunnet markkinat, seuraat aktiivisesti kuluttajatrendejä ja hallitset erityisesti digitaalisen mainonnan monet mahdollisuudet. Teet myös tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja luot suhteita tärkeisiin sidosryhmiin ja vaikuttajiin. Vastaat lisäksi vastuutuoteportfoliosi hallinnasta ja olet mukana tuotekehitysprojekteissa. Olet tulosvastuullinen ja raportoit menestymisestäsi markkinointijohtajalle.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on vahva can-do asenne, luova ja innovatiivinen työote sekä tahto kehittyä yhä paremmaksi. Saat myös koko ympärillä olevan tiimisi innostumaan ja asiakkaat rakastumaan ideoihisi, ja pystyt perustelemaan niiden kaupallisen hyödyn. Lisäksi tunnet lääke- ja elintarvikemarkkinoinnin lainalaisuudet ja apteekkiliiketoiminnan erityispiirteet.

Vakuutat meidät, mikäli

  • sinulla on usean vuoden kokemus pitkäjänteisestä brändimarkkinoinnista elintarvike-, kosmetiikka- tai lääketuotteiden parista. Apteekkitoimialan tuntemus lasketaan eduksi.
  • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallisen alan tutkinto) sekä käytännön työssä karttunut toimialan ymmärrys.
  • olet toiminut menestyksekkäästi kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa, budjettivastuullisessa tehtävässä.
  • tuotat sujuvaa tekstiä suomeksi ja hallitset erinomaisesti englannin kielen (kirjallisesti ja suullisesti). Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työkielesi tässä tehtävässä on osin englanti.
  • kykenet itsenäiseen ja itseohjautuvaan työhön, olet huolellinen ja aikaansaava. Pystyt myös ohjaamaan tiimisi toimintaa tulosvastuullisesti ja yrityksen strategian mukaisesti.
  • osaat peilata menestymistäsi myynnin seurannan raportteihin ja markkinadataan.
  • uskot tiimityön voimaan. Sinulle tärkeintä ei ole oma menestymisesi vaan koko myyntitiimin kehittyminen ja kanssa yhdessä onnistuminen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn suomalaisessa kasvuyrityksessä ja sitoutuneiden kollegoiden vahvan tuen. Tiimimme koostuu kotimaan ja viennin markkinointi- ja myyntipäälliköistä, aluepäälliköistä, brand managereista, myyntiedustajista sekä oman luovan osastomme suunnittelijoista.

Palkka: Kuukausipalkka ja vapaa autoetu.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen recruitment@vitabalans.fi otsikolla ”Brand Manager” 31.1.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Mervi Salmela p. 050 4360 481 (miel. arkisin klo 16-17).