(Poistunut julkaisusta)

BRAND MANAGER
Findus Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Haemme sinua, positiivinen, energinen ja myyntihenkinen vähittäiskaupan markkinoinnin ammattilainen vastaamaan nimetyistä pakastetuotekategorioiden markkinoinnista, kehittämisestä ja tuloksesta.

Vastaat kategorioiden markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja uutuustuotelanseerauksista Suomessa. Toteutat markkinointiviestintää kuluttajille yhteistyössä digi-, media- ja mainostoimistojen kanssa. Vastaat tuotevalikoimasta, tuoteportfolion hallinnasta, tuotekehitysprojekteista, hinnoittelusta sekä varmistat tuotesaatavuuden tekemällä tiivistä yhteistyötä myynnin, logistiikan ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa.

Tulet olemaan osa markkinointitiimiämme ja raportoit markkinointipäällikölle. Tulet työskentelemään tiivisti Pohjoismaisen markkinointitiimin kanssa ja olet mukana Nomad Foodsin globaaleissa kategoriatiimeissä. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Vantaan Kaivokselassa, mutta työ vaatii ajoittaista matkustamista Euroopassa.

Mitä odotamme sinulta

Etsimällämme henkilöllä tulee olla intohimo ruokaan ja brändityöskentelyyn. Etsimämme tähti on henkilö, joka on ulospäinsuuntautunut, energinen ja kykenevä itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävässä pärjääminen edellyttää tarmokasta otetta ja tulosorientoitunutta asennetta. On tärkeää, että olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja kykenet luomaan uusia kontakteja. Tämän lisäksi toivomme, että olet muutoskykyinen ja myyntihenkinen kaikessa mitä teet.

 • Kokemusta vastaavista kuluttajamarkkinoinnin tehtävistä vähintään 3-5 vuoden ajalta, elintarvikealan kokemus katsotaan eduksi
 • Strategiset ja taktiset valmiudet suunnitella, toteuttaa markkinointisuunnitelmia
 • Hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja
 • Sinnikkyyttä ja kykyä viedä asioita suunnitelmista toteutukseen
 • Businessälyä sekä kykyä hahmottaa markkinointia lukujen kautta
 • Kokemusta suomalaisen vähittäiskaupan kanssa toimimisesta
 • Erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielentaito katsotaan eduksi
 • Koulutukseltasi voit olla KTM, ETM tai tradenomi

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa organisaatiossa. Tarjoamme sinulle näköalapaikan kansainvälisessä elintarvikeyrityksessä, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää pakastekategoriaa Suomessa. Tulet: 

 • luomaan ja toteuttamaan nimettyjen tuotekategorioiden vuosittaiset markkinointistrategiat- ja suunnitelmat (ATL&BTL)
 • vastamaan viestintä- ja mediasuunnitelmien teosta yhdessä mainos- ja mediatoimiston kanssa sekä toteuttamaan kampanjoita yhdessä kumppaneiden kanssa.
 • suunnittelemaan ja toteuttamaan myyntiä tukevia aktiviteettejä yhdessä myyntitiimin kanssa
 • kehittämään ymmärrystämme kuluttaja- ja shopperkäyttäytymisestä sekä itse kategoriaa kuluttajainsighteihin pohjautuen

Työn alkamisajankohta: Toivomme, että pääset aloittamaan mahdollisimman pian, viimeistään 1.9.2020.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Linda Alén, sähköpostitse linda.alen@fi.findus.com tai puhelimitse, 040-775 0734, ke 1.7 klo 12-14, pe 3.7 klo 13-14, ti 4.8 klo 10-12.