(Poistunut julkaisusta)

Brand Manager
Oy Transmeri Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Haemme Sinua positiivinen, energinen ja myyntihenkinen
Brand Manager
vastaamaan puutarhapuolen brändien kehittämisestä ja tuloksesta sekä päämiesyhteyksistä.

Tehtävässäsi sinulla on myynti-, tulos- ja budjettivastuu nimetyistä brändeistäsi. Vastaat brändiesi markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja uutuustuotelanseerauksista Suomessa. Toteutat mediamarkkinointia kuluttajille yhteistyössä digi- ja media- ja mainostoimistojen kanssa. Vastaat tuotevalikoimista ja hinnoittelusta sekä varmistat tuotteiden saatavuuden tekemällä tiivistä yhteistyötä myynnin, logistiikan ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Olet yhteyshenkilö brändiesi päämiehiin päin ja toimit tarvittaessa asiantuntijana brändien myymisessä edelleen asiakkaillemme. 

  • Koulutuksesi voi olla maa- ja metsätaloustieteen maisteri, agrologi, hortonomi tai puutarhuri kaupallisella otteella
  • Sinulla on kokemusta kotipuutarhureille myytävien puutarhatuotteiden myynnistä ja kehittämisestä sekä tunnet alaan liittyvän lainsäädännön (kasvinsuojelu-, biosidi- ja lannoitelainsäädäntö).
  • Omaat hyvät neuvottelu-, yhteistyö- ja kommunikointitaidot niin suomeksi kuin englanniksi, kaupankäynti muilla kielillä lasketaan eduksi
  • Tehtävässä menestymisessä auttaa, jos sinulla vähittäiskaupan ja sen prosessien tuntemusta

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa perheyrityksessä, mahdollisuuden kehittyä ja kehittää sekä mukavat työkaverit. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Business Category Manager Sabina Finnilä p. 040 591 4848 ti 2.6. klo 14-16,   ke 3.6. klo 14-16 tai pe 5.6. klo 13-15. 
ja HRS Advisors, Toni Koskinen p.040 742 7525.  Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 15.6. mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi.