(Poistunut julkaisusta)

Brand Manager
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

 

Haemme nyt Viestintä ja yhteiskuntasuhteet -toimintoon Brand Manageria vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. 

 

BRAND MANAGER

 

Tulet vahvistamaan ja kehittämään OP Ryhmän brändejä sekä varmistamaan brändilinjaustemme mukaisen identiteetin ja asiakaskokemuksen toteutumista. Brand Managerina vastaat brändin hallinnasta niin brändistrategian kuin brändiohjeistojen ja toimintamallien määrityksestä sekä käyttöönotosta ja mittaamisesta laajasti organisaatiossa. Lisäksi vastaat OP:n brändeihin liittyvien immateriaalioikeuksien, kuten tavaramerkkien, rekisteröintien ja domain-linjausten hallinnasta yhdessä sidosryhmiemme kanssa.


Mitä odotamme sinulta


Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (KTM tai vastaava) ja jo useampi vuosi menestyksekästä kokemusta brändin hallinnasta, implementoinnista ja seurannasta eri mittareiden avulla. Tehtävä edellyttää syvällistä ymmärrystä brändin merkityksestä asiakkaan ja liiketoiminnan keskiössä ja odotamme sinulta selkeitä näyttöjä brändin niin strategisesta kuin operatiivisesta työstä.


Seuraat aktiivisesti trendien, ilmiöiden, toimialan digitaalisten palveluiden sekä alan kehittymistä ja osaat luontevasti tuoda näkemyksiä brändin kehitykseen ja johtamiseen. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä, vahvaa ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Kykenet itsenäisesti ohjaamaan sisäisiä ja ulkoisia yhteistyökumppaneitamme. Viihdyt hyvin nopeatempoisessa toimintaympäristössä itsenäisenä työskentelijänä sekä tiimipelaajana, joka etsii proaktiivisesti uusia tapoja synnyttää lisäarvoa asiakkaille ja brändille.
  
Mitä saat meiltä


Kanssamme pääset työskentelemään Suomen arvostetuimpien brändien parissa. Pääset luomaan uutta ja käyttämään osaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa laajasti. Tässä tehtävässä sinulle aukeaa todellinen mahdollisuus työskennellä osaavien brändin, visuaalisen suunnittelun, sponsoroinnin ja tapahtumatuotannon ammattilaisten kanssa. Saat tueksesi mukavat ja osaavat kollegat sekä modernit työvälineet inspiroivassa Vallilan toimitilassa. Isona talona tarjoamme sinulle myös hyvät uramahdollisuudet ja tuntuvat edut.


Lisätietoja


Näetkö itsesi työskentelemässä tiimissämme? Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi 12.1.2020 mennessä alla olevan linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime metreille.


Lisätietoja tehtävästä ja meillä työskentelystä antaa Brändit ja tapahtumat -yksikön päällikkö Soineli Jormakka. Tavoitat Soinelin parhaiten puhelimitse 044 5363 200 ti 7.1. klo 15-16 ja to 9.1. klo 9-10.


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.