(Poistunut julkaisusta)

Brand Manager
Oy Verman Ab / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Etsimme osaavaan ja energiseen joukkoomme Keravalle innovatiivista ja voitontahtoista

Brand Manageria

Vastaat Vermanin reseptilääkkeiden ja nimettyjen itsehoitotuotteiden markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta, budjetoinnista ja markkinaosuuskehityksestä. Kehität lanseeraus- ja kampanjasuunnitelmat sekä implementoit ne tehokkaasti. Toimit ammattilaismyyntitiimimme tukena päivittäisessä toiminnassa, koulutuksissa sekä messuilla ja näyttelyissä. Motivoit myynti- ja markkinointitiimin tekemään erinomaista jälkeä juuri sinun tuotteillasi. Osallistut lisäksi tuotekehitykseen. Raportoit tehtävässäsi markkinointijohtajalle.

Sinulla on korkeakoulu- tai opistotason tutkinto ja mielellään useamman vuoden kokemus reseptilääkkeiden ja/tai itsehoitotuotteiden tuloksellisesta markkinoinnista ja myynnistä. Sinulla on lisäksi vahvaa kokemusta vaikutuksellisesta digimarkkinoinnista. Haluat kehittyä ja kehittää toimintaa jatkuvasti. Työskentelytapasi on aktiivinen, aloitteellinen, innovatiivinen ja analyyttinen. Pystyt pitämään monta lankaa käsissäsi yhtä aikaa. Olet suunnitelmallinen, myyntihenkinen ja tavoitteellinen tiimipelaaja. Sinulla on hands-on-asenne ja toimit sujuvasti myös paineen alla.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan toimenkuvan sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavan ja kansainvälistyvän suomalaisen yrityksen markkinointia kokonaisvaltaisesti aitiopaikalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Janne Kovalainen 28.11. klo 14:30–15:30, puh. 0400 408 087, sekä muina aikoina MPS-konsultit Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413 ja Tapio Kivikangas 020 746 9456. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla hakupainikkeen kautta 6.12.2019 mennessä.