(Poistunut julkaisusta)

Brand Manager
KiiltoClean Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Haemme nyt KiiltoClean Oy:n kuluttajaliiketoiminta -yksikköön aktiivista ja tuloshakuista Kiilto Brand Manageria

Tehtävänkuva:

Brand Managerin tehtävässä vastaat Kiillon kodinpuhdistus- ja astianpesutuotteiden brändistrategian mukaisesta tuoteportfolion kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja osallistut aktiivisesti brändistrategian sekä markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun. Keskeinen tavoitteesi on kasvattaa Kiilto-brändin vetovoimaa, markkinaosuutta, myyntiä ja kannattavuutta kuluttajalähtöisesti yhdessä yksikön henkilöstön kanssa. Vastaat valikoiman hallinnasta ja tuotekehitysprojektien vetämisestä, sekä brändien strategisesta ja taktisesta markkinointiviestinnän suunnittelusta, implementoinnista ja seurannasta. Raportoit markkinointipäällikölle ja teet tiivistä yhteistyötä myynnin, tuotekehityksen, tuotannon, oston ja viestinnän kanssa. Työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Yleistä:

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta markkinoinnin tehtävistä kuluttajatuotteiden parissa sekä brändin kommunikaatiokonseptien rakentamisesta. Sinulla on brändistrategia- ja portfolio-osaamista sekä tuloshakuinen työskentelyote. Tehtävässä menestymisen kannalta analyyttisyys, ongelmanratkaisukyky sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ovat keskeisiä ominaisuuksiasi. Toimit tehokkaasti itsenäisesti, mutta myös saumattomasti osana tiimiä. KiiltoClean tarjoaa dynaamisen, kasvuhakuisen ja kehittyvän työympäristön sekä kattavan perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös valtakunnallisia tunnustuksia, joista viimeisimpänä Suomen aktiivisimman työpaikan sertifikaatti.

Tarjoamme sinulle: 

- Mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan vakaalla pohjalla toimivassa perheyrityksessä
- Suomen tunnetuimman kodinpuhdistusbrändin johdettavaksesi
- Dynaamisen, kasvuhakuisen ja kehittyvän työympäristön
- Modernit työtilat keskeisellä paikalla Ruoholahdessa
- Mahtavan innostuneen ja kannustavan työporukan

Odotamme sinulta:

- Aikaisempaa kokemusta markkinoinnin ja tuotehallinnan tehtävistä kuluttajatuotteiden parista sekä brändistrategiaosaamista
- Osaamista brändin kommunikaatiokonseptien rakentamisesta
- Hyviä valmiuksia laadukkaaseen projektijohtamiseen
- Oma-aloitteisuutta, suunnitelmallista ja joustavaa työskentelytapaa sekä tarkkuutta
- Iloista, energistä työskentelyotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.


Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 23.6.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.