(Poistunut julkaisusta)

Brand Manager
Berner

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Etsimme Kuluttajatuotteet-osastolle

BRAND MANAGERIA

Tehtäväsi on osana Jalkineet ja pukeutuminen -tiimiä kehittää liiketoimintaa kategorialle asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Vastaat Hai ja Kontio -brändien tilaus-toimitusketjusta tehtaalta myynnin rajapintaan asti. Tehtäväsi koostuvat brändien hallinnoinnista, tuotteiden ja valikoimien kehittämisestä ja tulostavoitteiden saavuttamisesta. Laadit tuotealueesi vuosisuunnitelmat ja huolehdit niiden toteuttamisesta, vastaat budjetoinnista ja kannattavuudesta yhteistyössä tiimin liiketoiminnasta vastaavan Category Managerin kanssa. Teet päivittäin yhteistyötä samaan tiimiin kuuluvan tuotesuunnittelijan kanssa, ja kommunikoit aktiivisesti markkinointitiimin, operatiivisen oston ja kenttämyynnin kanssa. Raportoit tehtävässäsi Category Managerille.

Sinulla on usean vuoden kokemus ja näyttöä tuloksista vastaavissa kaupallisissa tehtävissä kuluttajatuotteiden parissa, mielellään jalkineiden tai pukeutumisen tuoteryhmistä. Pystyt viemään erilaiset tuotekehitys- ja hankintaprojektit läpi tehokkaasti ja saat ne päätökseen. Olet analyyttinen ja huolellinen tiimipelaaja, joka viestii sujuvasti niin sisäisesti kuin ulkoisesti, sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito. Työssä onnistuminen edellyttää aktiivisuutta ja vahvaa kaupallista asennetta. Myös digitaaliset kanavat ovat sinulle tuttuja ja sosiaalisen median käyttö on sinulle luontevaa.

Tarjoamme hienon näköalapaikan dynaamisessa ja kansainvälisesti kasvavassa liiketoiminnassa, vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät sekä erinomaisen mahdollisuuden oman työsi kehittämiseen. Lisäksi saat innostuneen ja aktiivisen tiimin osaavan tuen.

Lisätietoja antavat Bernerin Category Manager Piia Repo, p. 050 413 6587, varmimmin 13.3. klo 12 - 13 ja 18.3. 10 – 12 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426127, varmimmin 12.3. klo 15 – 16.30 ja 21.3. klo 8 – 9.30. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi 25.3.2019 mennessä.