(Poistunut julkaisusta)

Brand Manager
Orkla Care Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019


Haemme Brand Manageria vakituiseen työsuhteeseen markkinointitiimiimme Vantaalle. Tehtävässä pääset vastaamaan kodinpuhdistus- ja hygieniatuotteiden markkinoinnista Suomessa mm. ympäristötietoisen Lumme-brändin ja kansainvälisen Blistexin parissa.

Vastaat itsenäisesti kategorioihisi kuuluvien brändien markkinoinnista, valikoiman kehittämisestä ja tuloksesta. Laadit vuosisuunnitelmat ja vastaat niiden toteuttamisesta. Viet läpi tuotteiden uutuuslanseerauksia ja kampanjoita ja vastaat niiden toteutuksesta ja seurannasta. Teet päivittäin yhteistyötä markkinointitiimin, myynnin ja sekä pohjoismaisen organisaation että kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Raportoit tehtävässäsi markkinointipäällikölle.

Sinulla on muutaman vuoden työkokemus itsenäisestä tuotepäällikön tai tuoteryhmäpäällikön työstä. Omaat näkemystä tuoteryhmien kehittämisestä ja kuluttajamainonnan suunnittelusta. Kiinnostus ympäristöasioihin ja kestävän kehityksen trendeihin on erityisesti tässä tuotekategoriassa eduksi. Arvostamme myös kokemustasi digitaalisesta ja sisältömarkkinoinnista.  

Menestyminen meillä edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito on eduksi. Työskentelet sinnikkäästi saavuttaaksesi asetetut tavoitteet.

Meillä on tärkeä rooli suomalaisten hyvinvoinnin ja arjen sujuvuuden tukemisessa. Tarjoamme näköalapaikan tunnettujen tuotemerkkien markkinointiin päivittäistavarakaupassa ja apteekissa. Pääset työskentelemään kehittyvään ja kannustavaan työyhteisöön.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingin konsultti Vivi Stening, p.​ 0500 773 755.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 20.3.2019. Kerro, miksi juuri sinulla on intohimoa työskennellä Orkla Caren tuotteiden parissa!