(Poistunut julkaisusta)

Brand Manager
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta.  Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä OP Ketterän avulla.

Haemme nyt Viestintä ja yhteiskuntasuhteet -toimintoon Helsinkiin 

BRAND MANAGER

Tulet vahvistamaan ja kehittämään OP Ryhmän brändejä sekä varmistamaan brändilinjaustemme mukaisen identiteetin ja asiakaskokemuksen toteutumista. Brand managerina vastaat brändin hallinnasta niin brändistrategian kuin brändiohjeistojen ja toimintamallien määrityksestä sekä käyttöönotosta laajasti organisaatiossa. Lisäksi vastaat OP:n brändeihin liittyvien immateriaalioikeuksien, kuten tavaramerkkien, rekisteröintien ja domainlinjausten hallinnasta yhdessä sidosryhmiemme kanssa.

Mitä odotamme sinulta

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (KTM tai vastaava) sekä jo useampi vuosi menestyksekästä kokemusta brändin hallinnasta, implementoinnista ja seurannasta eri mittareiden avulla. Tehtävä edellyttää syvällistä ymmärrystä brändin merkityksestä asiakkaan ja liiketoiminnan keskiössä ja toivommekin sinulta selkeitä näyttöjä brändin niin strategisesta kuin operatiivisesta työstä.

Seuraat aktiivisesti trendien, ilmiöiden, toimialan digitaalisten palveluiden sekä alan kehittymistä ja osaat luontevasti tuoda näkemyksiä brändin kehitykseen ja johtamiseen. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä, vahvaa ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Kykenet itsenäisesti ohjaamaan sisäisiä ja ulkoisia yhteistyökumppaneitamme. Viihdyt hyvin nopeatempoisessa toimintaympäristössä itsenäisenä työskentelijänä sekä tiimipelaajana, joka etsii proaktiivisesti uusia tapoja synnyttää lisäarvoa asiakkaille ja brändille.

Mitä saat meiltä

Kanssamme pääset työskentelemään Suomen arvostetuimpien brändien parissa. Pääset luomaan uutta ja käyttämään osaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa laajasti. Tässä tehtävässä sinulle aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä osaavien brändin, visuaalisen suunnittelun, sponsoroinnin ja tapahtumatuotannon ammattilaisten kanssa.  Saat tueksesi mukavat, osaavat kollegat ja modernit työvälineet upeissa Vallilan toimitiloissa. Sanomattakin lienee selvää, että isona talona pystymme tarjoamaan sinulle hyvät uramahdollisuudet ja edut.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, brändi- ja sponsorointipäällikkö Soineli Jormakka p. 044 5363 200 kertoo sinulle mielellään lisää ti 5.1. klo 14-15 ja ma 11.2. klo 9-10.

Näetkö itsesi työskentelemässä tiimissämme? Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi 17.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä jätä hakemista viime metreille. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.