(Poistunut julkaisusta)

Brand Manager
Bergé Auto Nordics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Bergé Auto Nordics Oy vastaa Mitsubishi -automerkin maahantuonnista ja markkinoinnista Suomessa.

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme joukkoomme

BRAND MANAGERia

vastaamaan brändin tunnettuuden ja arvostuksen kasvattamisesta Suomessa.

Toimit aktiivisessa yhteistyössä Mitsubishin johdon, myynnin ja tuoteorganisaation kanssa kehittääksesi merkin tunnettuutta ja vetovoimaa Suomen markkinoilla. Tehtäviisi kuuluu myyntiä tukevan markkinointi- ja viestintäsuunnitelman laatiminen ja toteuttaminen. Huolehdit, että kaikki Mitsubishin markkinointi- ja mainonta-toimenpiteet ovat laadukkaita, vetoavia ja valmistajan linjan mukaisia. Vastuullesi kuuluu Mitsubishin paikallisten verkkosivujen ylläpito ja kehitys sekä merkin medianäkyvyyden varmistaminen yhdessä Product Managerin kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja muutaman vuoden kokemus kansainvälisestä brändimarkkinoinnista. Viestinnän ammattilaisena kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Olet digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median vahva osaaja ja työskentelet luontevasti myynnin kanssa asiakaslähtöisesti. Hallitset modernit markkinoinnin työvälineet ja yhteistyö mainos- ja mediatoimistojen kanssa on sinulle ennestään tuttua. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja aikaansaava. Omalla positiivisella ja innostavalla esimerkilläsi olet työkaveri, jonka kanssa on mukava tehdä töitä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessämme. Pääset rakentamaan uutta toimintakulttuuria yhdessä yli 50 autoalan ammattilaisen kanssa. Konserniimme voit tutustua tarkemmin www.bergeauto.com.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveen kera 16.11.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat Mitsubishi Brand Director Markku Riekkolalta p. 040 769 2130 keskiviikkona 14.11. klo 10-11.