(Poistunut julkaisusta)

Brand Manager
Haugen-Gruppen

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

BRAND MANAGER

Vantaalle vähittäiskauppatiimiin

Vastaat Blue Dragon, Patak’s, Go Tan, Gaea ja Ybarra –tuotemerkeistä ja päämiesten liiketoiminnasta (P&L) Suomessa. Toimit markkinamme asiantuntijana päämiehen suuntaan sekä kategorian asiantuntijana markkinassa ja yrityksemme sisällä.

Keskeistä työssäsi on vastuullasi olevien brändien ja tuoteryhmien kehittäminen. Tehtäviäsi ovat siis valikoiman hallinta vastaamaan kuluttajien tarpeita, yhteydenpito päämiehiin, raportointi ja hinnoittelu. Tuot myös uudet tuotteemme markkinoille brändiportfolion ja kasvustrategiamme mukaisesti. Category Management on tärkeä osa työtäsi.

Arvostamme myynnillistä otetta ja asennetta. Olet aikaansaava, itsenäinen ja aidosti tuloshakuinen. Sinulla on erinomaiset yhteistyökyvyt. Otat kokonaisvastuun sinulle kuuluvasta kokonaisuudesta ja pystyt reagoimaan päämiesten tarpeisiin nopeasti ja laadukkaasti.

Sinulla on useamman vuoden kokemus vaativista tehtävistä FMCG-kaupan parissa ja näyttöjä tuloksekkaasta toiminnasta. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (esim. KTM tai tradenomi). Käytät monipuolisesti MS Office -työkaluja. Toimintamme on kansainvälistä ja työskentelykielesi kansainvälisten päämiestemme ja pohjoismaisten sisaryritystemme suuntaan on englanti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Pääset työskentelemään laadukkaiden brändien parissa ammattimaisessa ja innovatiivisessa organisaatiossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 17.8. ja 21.8. kello 13-15 välisenä aikana. Soittopyynnöt välittää Arespartnersin Peppina Auvola-Junttonen, puh. 044 236 1600. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 26.8.2018 mennessä.