(Poistunut julkaisusta)

BRAND MANAGER, Vantaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019
Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomessa. Tamro on yhdistäjä, joka nivoo eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on yksi Euroopan johtavista lääkejakelijoista. Lisätietoja meistä www.tamro.fi.
 
Tamro hakee Vantaalle nyt aktiivista
 
BRAND MANAGERIA
 
Vastaat neljästä ei-lääkkeellisestä brändistä sekä tiiviistä yhteistyöstä päämiehen suuntaan. Päämiesyhteistyö sisältää myyntiin liittyvää suunnittelu- ja koordinointityötä esim. kampanjoiden suunnittelua ja toteutusta, myynnin toimenpiteiden seurantaa ja kehittämistä sekä tulosten ja toimenpiteiden raportointia. Lisäksi huolehdit asiakaskokemuksen aktiivisesta hoitamisesta ja kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, markkinoiden seurannasta ja analysoinnista sekä sisäisestä ja ulkoisesta koulutuksesta omien brändiesi osalta. Päämiesyhteistyössä työskentelykielenä on englanti.
 
Toimit Tamron tuotemyynti ja tuoteryhmähallinnan tiimissä. Yksikkö tarjoaa lääke- ja terveysalan yrityksille tuoteryhmähallinnan, myynnin ja markkinoinnin edustuksellisia kokonaisuuksia yritysten tuotteiden myynnin tueksi pääasiassa apteekkikanavassa.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- kokemusta kuluttajarajapinnan asiakaspalvelusta/myynnistä
- ymmärrystä markkinoinnista ja tuoteryhmähallinnasta
- asiakaslähtöistä ajattelua ja myyntiasennetta
- soveltuvaa koulutusta (esim. farmaseutti, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tms.)
- yhteistyökykyä, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
- analyyttisyyttä, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- matkustusvalmiutta
 
Kokemus apteekkialasta katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa yrityksessä, joka on kehittänyt suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia jo vuodesta 1895 lähtien.
 
Kiinnostuitko?
 
Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 16.9.2019 rekrytoinnissa mukana olevan kumppanimme sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.
 
Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultti Pirjo Levänen, pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 ja Terhi Airas, terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 700 0204.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.