Brand Manager / Suomen RFSU Oy, Helsinki
MPS-Yhtiöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021


Haluatko olla mukana edistämässä seksuaali- ja ihmisoikeuksia? Lähtökohtanamme Suomen RFSU:lla on jokaisen vapaus olla juuri sitä mitä on, elää niin kuin haluaa elää ja nauttia juuri siten kuin haluaa. Tämä näkyy erityisesti markkinoinnissamme, jonka avulla haluamme rikkoa tabuja ja edistää avoimen ja positiivisen ilmapiirin luomista seksiä ja suhteita koskevissa kysymyksissä. Liiketoimintamme tuotto menee ruotsalaiselle RFSU järjestölle, joka edistää seksuaali- ja ihmisoikeuksia eri puolilla maailmaa tiedottamisen, kouluttamisen ja seksuaalikasvatuksen keinoin. 

RFSU on markkinajohtaja kondomien ja liukuvoiteiden kategoriassa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Tuotevalikoimamme on laajentunut viime vuosina merkittävästi ja siihen kuuluvat raskaus- ja ovulaatiotestit, intiimihoitotuotteet, ihokarvanpoistotuotteet sekä seksilelut. Brändeihimme lukeutuu myös kondomeista Suomessa jo v. 1967 tunnettu Sultan. Lisäksi toimimme yhden maailman myydyimmän huulivoiteen, Carmexin, jakelijana Pohjoismaissa.  

Haemme tiimiimme

Brand Manageria vanhempainvapaan sijaisuuden ajaksi

vastaamaan Suomen RFSU Oy:n markkinoinnista. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja itsenäinen, ja Brand Manager toimii läheisessä yhteistyössä Ruotsin emoyhtiön markkinointitiimin kanssa. Suomen Brand Manager vastaa yrityksen kategoriastrategioiden toteutuksesta Suomessa. Tehtäviin kuuluvat markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus yhdessä sidosryhmien kanssa, markkinoinnin vuosikalenteri ja budjetointi, tuotteiden kehitys ja lanseeraukset, sisällöntuotanto digitaalisiin kanaviin, sekä mm. asiakasesitykset ja kuluttajapalautteet. Henkilö raportoi tehtävässään Suomen RFSU Oy:n toimitusjohtajalle.  

Etsimme pieneen ja positiiviseen tiimimme henkilöä, joka on yhteistyöhaluinen ja joustava tiimityöntekijä, ja kykenee hallitsemaan ja priorisoimaan tehtäviään itsenäisesti. Nautit sekä markkinoinnin strategian ja vuosikalenterin suunnittelusta että ruohonjuuritason luovista tehtävistä, jotka suoritat huolella ja tarkkuudella. Suhtaudut uusiin asioihin uteliaasti ja avoimin mielin. Sinulla on kokemusta monikanavaisen markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja optimoinnista ja ymmärrät digitaalisen markkinoinnin tuomat mahdollisuudet ja toimintaperiaatteet. 

Edellytämme tehtävässä Microsoft Officen ja Teams-ryhmätyökalujen hyvää osaamista, kokemusta Facebookin mainonnan hallinnasta sekä Google Analyticsistä. Adobe Creative Cloudin ohjelmistojen ja WordPress-alustan tuntemus on eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja tekstin tuottamista. Tehtävässä tarvitaan myös hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä liiketoimintaa yrityksessä, jossa sinun osaamisesi ja panoksesi vaikuttavat merkittävästi yrityksen kokonaistulokseen, ja jossa pääset edistämään positiivista keskustelukulttuuria seksuaalisuutta koskevissa kysymyksissä. 

Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa, hyvien yhteyksien päässä. Tehtävässä on mahdollista yhdistää etä- ja lähityötä joustavasti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen RFSU Oy:n Deputy Managing Director Joonas Nevala torstaina 9.9. klo 13-15 sekä 16.9. klo 13–15, puh. 040 052 3311 sekä MPS-konsultti Heidi Palo keskiviikkona 8.9. klo 12-13 sekä tiistaina 14.9. klo 12-13, puh. 020 746 9628. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 19.9.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496509
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media, Viestintä
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Palo (MPS)
  • Sijainti: Helsinki