(Poistunut julkaisusta)

Brand Manager / Oy Verman Ab, Kerava
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Verman on vuonna 1987 perustettu kotimainen terveys- ja hyvinvointialan yritys. Myymme ja markkinoimme resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja haavanhoitotarvikkeita.  Uusien tuotteiden kehitys ja lanseeraus sekä vahvojen brändien rakentaminen ovat keskeinen osa toimintaamme. Toimistomme sijaitsee Keravalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisätietoja meistä ja tuotteistamme löydät osoitteesta verman.fi.
 
Etsimme osaavaan ja energiseen joukkoomme Keravalle innovatiivista ja voitontahtoista

Brand Manageria

Vastaat Vermanin reseptilääkkeiden ja nimettyjen itsehoitotuotteiden markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta, budjetoinnista ja markkinaosuuskehityksestä. Kehität lanseeraus- ja kampanjasuunnitelmat sekä implementoit ne tehokkaasti. Toimit ammattilaismyyntitiimimme tukena päivittäisessä toiminnassa, koulutuksissa sekä messuilla ja näyttelyissä. Motivoit myynti- ja markkinointitiimin tekemään erinomaista jälkeä juuri sinun tuotteillasi. Osallistut lisäksi tuotekehitykseen. Raportoit tehtävässäsi markkinointijohtajalle.

Sinulla on korkeakoulu- tai opistotason tutkinto ja mielellään useamman vuoden kokemus reseptilääkkeiden ja/tai itsehoitotuotteiden tuloksellisesta markkinoinnista ja myynnistä. Digimarkkinoinnin kokemus katsotaan eduksi. Haluat kehittyä ja kehittää toimintaa jatkuvasti. Työskentelytapasi on aktiivinen, aloitteellinen, innovatiivinen ja analyyttinen. Pystyt pitämään monta lankaa käsissäsi yhtä aikaa. Olet suunnitelmallinen, myyntihenkinen ja tavoitteellinen tiimipelaaja. Sinulla on hands-on-asenne ja toimit sujuvasti myös paineen alla.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan toimenkuvan sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kasvavan ja kansainvälistyvän suomalaisen yrityksen markkinointia kokonaisvaltaisesti aitiopaikalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Janne Kovalainen 1.4. klo 10-12 ja 3.4. klo 11.30–13, puh. 0400 408 087, sekä muina aikoina MPS-konsultti Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 12.4.2020 mennessä.