(Poistunut julkaisusta)

Brand Manager, Life Finland
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020
Life, Pohjoismaiden johtava terveysketju sekä Nordic natural retail-voittaja vuodesta 2019 Ruotsissa. Yritys etsii uutta brand manageria kehittämään heidän markkinointiansa seuraavalle tasolle! Oletko sinä markkinoinnin ammattilainen uusia haasteita vailla? Jos sinua kiinnostaa strateginen markkinointi ja kampanjat, sekä jos sinulla on taustaa, vaikka sosiaalisen median ja/tai vaikuttajamarkkinoinnin kanssa työskentelemisestä, tämä tehtävä voisi olla sinulle täydellinen! Haethan paikkaa heti, sillä etenemme prosessissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
KUVAUS
Suomen Brand Managerina päätehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa kampanjoita nykyisen Pohjoismaiden markkinointisuunnitelman mukaan, osana Pohjoismaista tiimiä.
Rooli edellyttää, että olet tottunut projektinhallintaan sekä deadlinien parissa työskentelyyn. Haettavalta henkilöltä odotamme kykyä rakentaa suhteita sekä tiimityöhenkisyyttä. Olet myynnillinen, oma-aloitteinen sekä suhtaudut intohimoisesti kehitykseen ja kasvuun!

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa markkinoinnin ammattilaiseksi kiinnostavassa yrityksessä
* Vapautta ja vastuuta toteuttaa ja rakentaa toimivia prosesseja ja rutiineja alusta asti - asenne ratkaisee!
* Kiinnostavan työtehtävän osana kansainvälisesti tunnettua organisaatiota.TYÖNKUVA
Brand Managerin tehtävässä vastaat kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä digitaalisesti että printtimainontana. Toimit yhteyshenkilönä markkinointitoimistoille sekä varmistat, että Lifen konseptia ja strategiaa toteutetaan Suomessa heidän suunnitelmansa mukaisesti. Työskentelet tuloshakuisesti ja käytät dataa strategisten päätöksien tukena. Tämän lisäksi vastaat eri projekteista ja niiden suunnittelusta / hallinnasta, ja olet myös vastuussa markkinointibudjetista ja sen seurannasta. Tämän kaiken toteutat yhdessä markkinointikoordinaattorin kanssa.


* Vastuu markkinointibudjetista ja sen seurannasta
* Markkinointistrategian laatiminen ja kehitys Suomen markkinalle (digi / printti)
* Kampanjoiden suunnittelu, aikataulutus ja toteutus
* Projektihallinta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tässä tehtävässä raportoit Suomen maajohtajalle sekä Ruotsin markkinointipäällikölle osana Pohjoismaista markkinointitiimiä

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
* 2-5 vuotta kokemusta vastaavista työtehtävistä
* Oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen työote
* Sujuva suomi ja englanti, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta sosiaalisen median / vaikuttajamarkkinoinnin parissa työskentelemisestä. B2C-kokemus, ja kokemusta päivittäistavarakaupan alalta katsotaan myös eduksi. Henkilönä olet oma-aloitteinen, aktiivinen, kehityshaluinen ja tarkka.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen rekrytointi
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Life Finlandin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Life Finlandin tehtävänä on auttaa ihmisiä pysymään luonnollisesti terveinä löytämällä tasapaino ruokavalion, liikunnan ja levon välillä. Teemme tämän 350 myymälällä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa, laajalla valikoimalla terveystuotteita sekä henkilökohtaisilla neuvoilla kaikissa myymälöissämme. Lifeen sisältyy Life-ryhmän, mukaan lukien Life-jäsen- ja franchising-kaupat.