(Poistunut julkaisusta)

Brand Manager / Haugen-Gruppen, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019


Vuonna 1916 perustettu Haugen-Gruppen on yksi Pohjoismaiden suurimpia merkkielintarvikkeiden myynti- ja markkinointiyrityksiä. Sen tavoitteena on olla johtava yhteistyökumppani kaikissa edustamissaan tuoteryhmissä ja keskittyä korkealuokkaisiin merkkituotteisiin.

Haugen-Gruppen Oy:n asiakkaina Suomessa ovat kaupan keskusliikkeet, HoReCa ja suurkeittiöasiakkaat. Se edustaa useita korkealaatuisia ja tunnettuja kansainvälisiä tuotemerkkejä kuten esimerkiksi Heinz, Blue Dragon, Ryvita, Ocean Spray jne. Lue lisää meistä www.haugen-gruppen.fi

Haemme nyt joukkoomme sinua,
energinen ja positiivinen

Brand Manager

Vastaat kokonaisvaltaisesti hallinnoimistasi brändeistä ja kategorioista. Toimit kategorian asiantuntijana ja kaupallistat brändien tuomat mahdollisuudet omassa kategoriassa. Vastuullesi kuuluu mm. vuosisuunnitelmien ja budjettien tekeminen ja niiden toteuttaminen, valikoimanhallinta, hinnoittelu, kuluttaja- ja jakelutieaktiviteettien suunnittelu ja toteutus omissa kategorioissasi. Tehtävässäsi tulet toimimaan aktiivisesti yhteydessä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa mm. päämiestemme kanssa.

Sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen korkeakoulututkinto (esim. KTM, ETM) ja muutaman vuoden työkokemus vastaavan tasoisista tehtävistä mieluiten kansainvälisestä toimintaympäristöstä. Edellytämme sinulta vahvaa osaamista päivittäistavarakaupasta ja arvostamme kokemusta elintarvikkeiden parista. Sinulla on erinomaiset MSO-taidot. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Omaat kaupallisen asenteen ja olet palveluhenkinen. Olet tuloshakuinen ja aloitteellinen toimija ja työskentelet mielelläsi sekä ryhmässä että myös itsenäisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet vakuuttava kommukoinnissasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Johanna Leskinen puh. 020 746 9406. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.2.2019 mennessä.