(Poistunut julkaisusta)

BRAND MANAGER FOODSERVICE, CSR lead
Findus Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS

Vastuullasi on Findus Foodservice markkinointi ja vastaat kokonaisvaltaisesti Foodservicen markkinointisuunnitelmista ja tuotteista. Vastaat markkinointibudjetin tehokkaasta suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Työtehtäviisi kuuluu Foodservice tuoteportfolion hallinta, tuotekehitysprojektit, tuotelanseeraukset, hinnoittelu ja asiakaskoulutukset. Vastuullasi on myös messut, asiakaskampanjat ja nettisivut, tulet myös edustamaan Findusta erilaisissa tapahtumissa. Yhtenä suurena työkokonaisuutena on yrityksemme CSR vastuullisohjelma, jossa tulet toimimaan yrityksemme CSR – leadina ja vastaat vastuullisuusprojekteista yhdessä markkinointipäällikön kanssa.

Tulet olemaan osa Foodservice tiimiä ja raportoit suoraan Foodservice-myyntijohtajalle. Työsi on pääasiassa itsenäistä, mutta teet tiivistä yhteistyötä kollegoittesi kanssa niin Suomessa kuin ulkomailla ja erityisesti Findus Nordicin kanssa.

 

KETÄ ETSIMME?

Etsimme joukkoomme markkinoinnin asiantuntijaa ja koulutukseltasi voit olla esim. KTM, ETM tai Tradenomi. Toivomme, että sinulla olisi työkokemusta vähintään 3-5 vuoden ajalta, aikaisempi työkokemus Foodservice markkinoinnista katsotaan eduksi. Toivomme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista kommunikointitaitoa sekä suomeksi että englanniksi, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi. Toimenkuva edellyttää matkustusvalmiutta ja kansainvälistä yhteistyötä.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys on myös osa omia arvojasi.

Etsimme henkilöä, joka on ulospäinsuuntautunut, energinen ja kykenevä itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävässä pärjääminen edellyttää tarmokasta otetta ja tulosorientoitunutta asennetta. On tärkeää, että olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja kykenet luomaan uusia kontakteja. Tämän lisäksi toivomme, että olet muutoskykyinen ja myyntihenkinen kaikessa mitä teet. Olet asiantuntijana uskottava ja järjestelmällinen. Olet luonteva esiintyjä ja sinulla on hyvät ryhmätyöskentelytaidot.

Työn alkamisajankohta: Toivomme, että pääset aloittamaan työsuhteen viimeistään 1.4.2020.

Pääset mukaan työskentelemään osana Euroopan johtavaa pakastetuotteiden valmistajaa Nomad Foodsia. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen inspiroivien ihmisten ja tuotteiden kanssa.

Yhteyshenkilö

Jos sinulla on kysyttävää työstä, voit ottaa yhteyttä Myyntijohtaja Tero Hukkaan tiistaina 18.2. klo 13-14, p. 040 481 8191.

Hakemuksen + CV:n palkkatoivomuksineen voit lähettää sähköpostitse tero.hukka@fi.findus.com. Haku aika päättyy perjantaina 21.2.2020.

Voit lukea lisää meistä kotisivuiltamme www.findus.fi, www.findusfoodservices.fi ja https://www.nomadfoods.com/.